Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most ezért gurultak be a...

Most ezért gurultak be a szüleim? Bövebben lent

Figyelt kérdés
14 éves vagyok,lány, szerintem teljesen normális tini... járok bulizni de soha nem olyan durvák mindig tartom a mértéket, inni is rétkán iszok alkoholt. Szóval tök norm. A múlthéten ez volt az első durva bulim... hajnali 4 kor jöttem haza és picit részegen. De csak nagyon kicsit és azért volt cigiszagom mert mellettem cigiztek. EGYETLEN EGYSZER volt ilyen. És eltiltottak fél évre a géptől és szobafogsák 4 hónapig... szerintem ez túlzás én beszéltem velük de nem hitték el h én tulajdonkéépen először és utoljára mentem ilyen bulira. nem fogják fel :///
2011. nov. 7. 15:51
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
30%

18:26 vagyok

Erre a kommentre reagáltam:

"nem vagy ribanc. Az én lányom is járt 14 éves korától és igen néha fogyasztott is alkoholt. Az volt a kérésem hogy ne rontson a jegyein és tudja hogy hol a határ. Most le leszek pontozva de szerintem nagyon túl reagálták. Az én lányom ilyen büntetést akkor kapott volna ha holt részegen jön haza többszöri alkalommal és össze vissza lefeküdt volna mindenkivel. Na ha én ilyet megtudtam volna akkor lett volna a baj."

2011. nov. 7. 19:01
 32/66 anonim ***** válasza:
0%
igen anyának nevezem magam. Jó kapcsolatom van a lányommal és nincsenek is vele problémak. Jó tanuló. Nemértem mi a probléma ezzel.
2011. nov. 7. 19:16
 33/66 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy talán így nagy eséllyel alkoholistát nevelsz a gyerekedből? (tudom, nem engem kérdeztél, de azért válaszoltam)
2011. nov. 7. 19:19
 34/66 anonim ***** válasza:
11%
Kérdező!!! Én melletted állok teljes mértékben..Szintén 14éves lány vagyok,aki jár discoba.Igaz,velem mindig ottvan a 18éves unokatestvérem. Nyártól kb. 4-szer voltam. Szóval én megértelek,mert ugyanez van velem is. És ettől még nem vagyok r*banc!!!!!!!
2011. nov. 7. 19:28
 35/66 anonim ***** válasza:
100%

"összehánytam a szobámat mikor megjöttem" 14 ÉVESEN????

Tényleg csak egy kicsikét lehettél részeg!

Ha most 14 évesen ez történik, mi lesz később?

Már előre látom a legközelebbi kérdésedet a teherbeesés topicban, a diszkóban sokat ittam és lefeküdtem egy sráccal címmel

2011. nov. 7. 19:51
 36/66 anonim ***** válasza:
90%
Egyébként megsúgom lehet menőnek érzed magad,de pont a te fajtád miatt nem szeretnek a 18+ korosztály discoba járni és az ilyeneket röhögik ki. Mert NEVETSÉGES!
2011. nov. 7. 20:31
 37/66 A kérdező kommentje:
BAKKER...értsétek már meg, én nem azért járok discoba mert "menő" hanem mert jól érzem magam... -.- engem pedig pont az érdekel legkevésbé hogy ki tart nevetségesnek...konkrétan leszarom -.-
2011. nov. 7. 20:38
 38/66 anonim ***** válasza:
87%
Látszik.
2011. nov. 7. 20:45
 39/66 A kérdező kommentje:
Legalább van valaki aki mellettem áll... Amugy ha egyszer voltam berúgva az nem a világ vége és amit hánytam azt fel is takarítottam...ja és szeretném megőrizni a szüzességem (asszem az vagyok még) egy darabig...nem leszek terhes
2011. nov. 7. 21:46
 40/66 A kérdező kommentje:
URISTEN....az előzö válaszomban a zárójeleset nem én irtam hanem egyik bolond hverom aki itt van tényleg....bocsi
2011. nov. 7. 21:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!