Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hobbi, vagy barátok? Szlovénia...

Hobbi, vagy barátok? Szlovénia, vagy Balaton? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Olyan lehetőséget kaptam vadászatra, amilyet még nem sokat. Már három hónapja készülök rá, és nem mellesleg ritka jó teríték lehetne belőle (a kilátások szerint). Borzasztóan szeretnék elmenni rá. Tökéletes lezárása lenne a nyári szünetnek, és egy lépéssel közelebb egy Kanadai vadászathoz, amire már iszonyú régóta vágyok.

De emellett barátaim még mennek egy táborba még így év végén, és azt sem szeretném kihagyni. A vadászat egyhetes Szlovéniában, a tábor pedig Balatonon szintén egyhetes, és amint elkezdődik, két nap múlva indulnánk a hegyekbe, Szlovéniába. Érdemes lenne arra a két napra elmenni? Tavaly is voltam, és szörnyen jól éreztük magunkat. Elképzelni sem tudom, hogy hogyan lehetett ilyen szerencsétlenül megszervezni, és képtelen vagyok dönteni.

Ha rámondom az egyikre, hogy mondjuk "vadászni megyek", akkor úgy érzem, hogy a táborral többre megyek, ha meg a tábort választom, akkor meg mindig eszembe jut, hogy már három hónapja erre készülök.

Tanácsokat tudtok adni? Ti mit választanátok!

13L

2011. aug. 6. 17:15
 1/3 Snapette ***** válasza:
Ha meg tudod oldani, hogy két napra elmenj a balatonhoz, és azután Szlovéniába... Én úgy csinálnám, nem hagynék ki egy vadászatot, de hát az én vagyok...
2011. aug. 6. 18:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Én mindenképp Szlovéniába mennék, hisz ott szép a táj, jó programod is van, és hát utazni tök jó :)
2011. aug. 6. 22:45
 3/3 anonim válasza:
tábor minden éven van, de Szlovénia nem mindig
2011. aug. 13. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!