Most ezért gurultak be a szüleim? Bövebben lent
Kedvem lenne megmutatni a kérdést a szüleidnek.
Látszik, sokat ér az a fél év géptől való eltiltás..
Még mielőtt nagyon kiakadsz leszögezem, hogy te írtad ki a kérdést, és ugyan miért, ha nem azért, mert kíváncsi vagy a véleményekre?!
Nos, hogy őszinte legyek, kiábrándító a mai világ. És az alapján, amit a 14/L válaszolónak írtál, el tudom képzelni mit gondolhatsz, hogy 16 éves létemre nem voltam még diszóban.
Szerintem amit te csináltál, az nagyon nem normális. A szüleid helyében kb. én is ezt tettem volna. Na jó, géptől olyan sokáig nem tiltottalak volna el, inkább kitaláltam volna, hogy mikor milyen házimunkába segíts.
És ne csodálkozz, ha ezek után nem akarnak majd elengedni bulizni.
A 4 hónap szobafogság talán elég lesz arra, hogy átgondold a történteket.
16/L
Ne legyél ilyen naiv. Az, hogy nem voltam még diszkóban, nem jelenti azt, hogy nem járok szórakozni.
De te tudod, szépen haladsz lefelé a lejtőn. A szüleid még talán meg tudnak állítani..Talán..
16/L
14 évesen elég ha pizsi partykra jársz a barátnőidhez. Én el sem engedtelek volna. Majd pár év múlva rájössz egy-két dologra.
18f
Nagyon kétségbeejtő és szánalmas a hozzáállásod ennyi idősen.
Én 24 éves létemre nem voltam diszkóban és erre büszke is vagyok.
Na nem azért nem voltam, mert nem tehettem volna meg, hanem azért, mert a gyomrom kifordul a sok felszines, ostoba embertől, akik oda járnak, a zenének titulált primkó zajról nem is beszélve.
14 éves létedre körülbelül egy 8 éves érettségi szintjével rendelkezel.
Azt csodálom, hogy a szüleid eddig elengedtek bárhova is.
Bár meg is van az eredménye sajnos...
Ahelyett, hogy itt hisztizel, milyen gonoszak is ők, inkább tényleg szállj kicsit magadba!
Én félreértés ne essék, én sem voltam soha egy szende szűz lányka, meg voltak a saját stiklijeim ennyi idősen nekem is, nem is ezzel van a gond.
A hatalmas gond az, hogy azt gondolod, te bármit megengedhetsz magadnak következmények nélkül.
Igen, életemben először én is 14 évesen voltam részeg, egy barátnőm szülinapján nagylányoknak képzeltük magunkat, na meg kiváncsiak voltunk és mindenfélét össze ittunk.
Mondanom sem kell, úgy vittek haza, a szüleim tőlem is jó időre megvontak rengeteg dolgot.
A különbség kettőnk között az, hogy én tudomásul vettem, hogy a tetteimnek következménye van és ezért elfogadtam a büntetésemet.
Annyira szégyelltem ma dolgot, hogy jó 2 évig alkoholra még csak ránézni sem birtam, nemhogy még virnyogjak, hogy anyu és apu júj de gonoszak.
Hatalmas gondok vannak az értékrendeddel kislány...sajnállak.
L/24
Hát magára a kérdésre hadd ne válaszoljak semmit, felfogni úgyse fogod, azért meg hogy leolts milyen nyomi vagyok nem fárasztom magam. Csak annyi, hogy nem veled értek egyet.
De amúgy ne csodálkozz, hogy még szigorúbbak lesznek, ha megtudják, hogy gépezel az eltiltás ellenére...
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!