Most ezért gurultak be a szüleim? Bövebben lent
Nekem 14 évesen 8-ra haza kellett mennem, ha késtem öt percet kegyetlenül leszidtak és 16 évesen mehettem először bulizni. Bár igazából nem vágytam rá, csak kisebb házi bulik...
Alkoholt 19 éves koromig egy cseppet se ittam.
És nem vagyok egy begyöpösödött lúzer.
Hányni piától nem spiccesen szoktál, hanem kegyetlenül részegen, amikor a szervezeted kiadja magából, hogy ne kapj alkoholmérgezést...
Most nem tudom mit vársz de tényleg? Hülyeséget csináltál és a szüleid megbüntettek érte. Na bumm. Más is járt már így a világtörténelemben. Túléled.
20L
19:16
Persze, hogy jó a kapcsolatod vele, mikor az ég világon mindent megengedsz neki.
Az, hogy valaki jó tanuló, semmit nem jelent, nem tudom, miért hozza ezt fel pozitív érvként mindenki.
Elég nevetségesnek tartom, hogy anya (szerinted jó anya...) létedre normálisnak tartod, h egy 14 éves KISLÁNY hajnalban, részegen mászkál a városban. Gratulálok.
És csak akkor büntetnéd a saját lányodat, ha többszöri (!) alkalommal, tajt részegen keveredne haza és mindenkivel összefeküdne...pfff...most erre tényleg nem tudok mit reagálni.
A jó szülő-gyerek kapcsolat nem azt jelenti, hogy a szülő mindent megenged a gyerekének.
A bizalom pedig nem ott kezdődik, hogy mindent engedünk a gyereknek, mert úgyis bízunk benne.
Egyszerűen egy 14-16 éves, bármennyire megbízható, még nem érett arra, hogy az éjszakában mászkáljon és bulizgasson.
Ha ezt egy felnőtt ember, mint te, nem képes felfogni, akkor végül is mit várhatnánk egy 14 évestől.
Na itt kezdődnek a nagy gondok...
L/24
1.nem értem miért olyan nagy cucc diszkóba járni..
2.És nem érdekel mit mondanak a szüleid?? ja akkor biztosan te tartod el magadat a saját pénzedből,úgy hogy nem adnak neked zsebpénzt.. ugye eltaláltam.?!
3.berugni??? még a gondolattól is rosszul vagyok..
4."és azért az h 14 évesen nem voltál discoban erre had ne mondjak semmi -.-" miért talán ciki??
5.ha bajod van azzal hogy megmondjuk a véleményünk,akkor minek tetted fel a kérdést?
Ja,és én ennél sokkal több büntetést adtam volna a szüleid helyében.. és egyáltalán nem értem azokat az embereket akik veled értenek egyet..
Nem vagyok egy szent lélek,és igen ittam már alkoholt..de eléggé keveset.. és biztosan ez is furcsa lesz neked,14 éves lány vagyok..gondolkodj el egy picit a dolgokon és azután olts be mindenkit!
14 évesen az szép :D
A szüleidnek igaza van!! 14 évesen semmi keresnivalód nincs a discoban,nem kéne innod meg semmi!
Én tudom mit, hogy mit szeretsz benne, azt, hogy manapság tele van 13-14 éves fruskákkal, akiknek otthon van a helye a barátnőivel együtt!
És egyetértek a szüleiddel, hogy megbüntettek. Azzal viszont nem, hogy elengedtek. Mit nevelnek belőled?
Nem hiszem, hogy az akarnál lenni...
Én 16 évesen mentem el először bulizni, de egyáltalán nem jött be, pont azért mert csupa általános iskolással van/volt tele. De a házibulikat viszont sokkal jobban szeretem.
És mi az, hogy 14 évesen már voltál részeg? 17 évesen még egyszer sem hánytam!! Hihetetlenül gáz fiatal és lánylétedre részegen hányni.. büszke lehetsz magadra!
13 éves húgom van. Ha elmenne bulizni idén, vagy jövőre, a ruhájánál fogva ráncigálnám haza!!
17/L
Igen képzeld sosem hánytam:) ÉS tudod sokkal jobb így az életem!:)
HAHAHAA helyesírás!! mosoLYodjak... :D
és még 1.. lebuktál!! ez semmi a szilveszterhez képest...
De tudod az a gáz, hogy nem tudom hány ember de egy kezemen meg se tudom számolni mondta neked, hogy ez nem normális, akkor esetleg fogadd meg. Itt az emberek segíteni akarnak és a jó útra terelni, mert most nagyon rossz úton vagy..
És nem kell sajnálni a húgomat, nem is vágyik ő sehova, nem olyan nevelést kap, és ne félj teljes életet fog élni akkor is, hogyha nem jár bulizni, mert mire ő odakerül te már rég ki leszel égve!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!