Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek a lányommal?

Mit tegyek a lányommal?

Figyelt kérdés
16 éves lányommal problémák vannak...(gondolom másnak is ismerős a téma)...13 éve mentünk szét az apjával,azóta volt anyósomék nevelték...közben a papa meghalt és ketten maradtak...az apja külföldön dolgozik már jó pár éve de tartják a kapcsolatot,nyaranta kint is van nála 3-4 hetet...én 2 éve férjhez mentem,van egy másfél éves kisfiam és úton van az öccse...szóval családi élet ezerrel...lányom kitalálta hogy nem bír a mamánál és családi életet szeretne élni így kb fél éve ideköltözött hozzánk...voltak gondok de szépen lassan felvette a ritmust...hozzá teszem a mamánál semmit nem csinált csak gépezett...semmi takarítás semmi segítség csak a kényelem...na itt pakolás a szobában,szigorú tanulás semmi csavargás meg ilyenek csak akkor ha ő is megtette azt amire kértem...(napi 2 ó tanulás,rend a szobájában,szerintem nem sok)...a lényeg:egyfeszt hazudozik,de mint a vízfolyás,kiderült hogy cigizik,és hozza az egyeseket...tegnap összevesztünk és közöltem vele hogy pénteken nincs buli és az őszi szünetben sehova nem mehet...erre ő azt válaszolta (persze iszonyat flegmán)hogy azért ez egy kicsit "kemény" és még mindig eldöntheti hogy kivel akar élni...na én kiakadtam hogy milyen kis számító és mondtam neki hogy akkor lehet húzni vissza a mamához mert azt látom hogy ha már valahol forró a talaj akkor tovább áll...csak az a baj hogy ez így nem fog menni...mondtam neki hogy azért nem marad meg sehol mert nem tud alkalmazkodni és az nem megy hogy fél évente felforgatjuk az éppen aktuális választott szülő életét mert az előzőnél már szorul a hurok....nagyon nem tudom mit tegyek ha vissza akar jönni,mert talán ez lesz...hogy álljak hozzá???Mit mondjak neki????Elküldjem orvoshoz?????
2011. okt. 26. 06:44
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
0%

Jo, most gratulalni tudok nektek, szepen beoltottatok, mostmar igazan nagymenok vagytok! Igaz, hogy a kerdezo elcseszett valamit, de szerintem oltogatas helyett inkabb segitsegre lenne szuksege.

Amit elottem irtak, az igaz, ne azt mondd a lanyodnak, hogy tanulnia kell ekkor es ekkor, mert akkor tuti hogy nem fog, mert kotelezo. Beszeld meg vele, hogy nem miattad tanul, ha most nem tanul semmit, akkor nem fog tudni mit kezdeni, amikor majd nem tartja el senki. A cigizest se konkretan tiltsd meg, mert akkor direkt egyre tobbszor fogja csinalni.

Azert nehogymar cseledkent gondolj ra... Benned is kene hogy legyen valami anyasag...

2011. okt. 29. 13:08
 22/27 anonim ***** válasza:
Te meg minket oltottál le, gratulálok, most már te is nagymenő vagy.
2011. okt. 29. 20:17
 23/27 anonim ***** válasza:
Orvoshoz?? Jézusom, csak egy kis szeretetre vágyik, meg egy példára, persze hogy így viselkedik, ha nincs kit követnie..
2011. okt. 30. 13:18
 24/27 anonim ***** válasza:
Miért került 3 évesen a nagyszüleihez a lány? Mennyire tartottátok a kapcsolatot abban az időben, míg a nagyiéknél lakott?
2011. nov. 6. 17:24
 25/27 anonim ***** válasza:
*nagyiéknál
2011. nov. 6. 17:25
 26/27 anonim válasza:
hol vagy kedves kérdező?
2011. nov. 10. 19:11
 27/27 anonim ***** válasza:
Tyű de gáz sztori!
2013. ápr. 7. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!