Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem tudunk egyszerre ennyi a...

Nem tudunk egyszerre ennyi a 2,5 éves lányommal, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy hiába előtte van az étel, ugyan az, mint nekem, mégis mindig az enyémet akarja enni. Az övéből max 2-3 kanál, de az is kínlódva, az enyémet meg megenné. Próbáltam, hogy akkor kicserélem a 2 tányért, de akkor is az kell neki, ami nálam van. Nem akarom etetni, egyedül is tud, nagy lány már.
2011. máj. 16. 09:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez csak rossz szokás. Felnőttként se tudok róla leszokni, hogy egy villával ne egyek a férjem kajájából. Pláne, ha nem ugyanazt esszük.
2011. máj. 16. 10:09
 2/5 anonim ***** válasza:

egyed te meg az övét :)

MAJD MEGLEPŐDIK.

2011. máj. 16. 10:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
régen szokás volt, hogy a kisgyerek az anyjával egy tányérból evett. Talán így kéne nektek is. Az öledbe vennéd. Lehet, hogy ő még egy kicsit kicsi lány akarna lenni..Add meg neki, úgyis átmeneti hóbort. Képzeld el: bakfisként nem fog enni a te tányérodból, az fix. Az oviban már a sajátjából eszik úgyis.
2011. máj. 16. 10:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is jobban esett anyuéké, mint ami előttem volt, pedig ugyanaz a kaja volt.
2011. máj. 16. 11:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezt csinálja a két éves fiam is. Igaz már unom, hogy nem tudok tőle rendesen enni, viszont örülök, hogy legalább eszik. Most ráadásul beteg is, úgyhogy pláne örülök, hogy valamit hajlandó megenni, akár így is.
2011. máj. 16. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!