Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kolisok! Válaszolnátok pár...

Kolisok! Válaszolnátok pár kérdésre?

Figyelt kérdés

Lehet,hogy jövőre kollégiumba kell mennem,hogyha a szüleimet addig nem sikerül rábeszélnem arra,hogy Szegedre költözzek a nővéremhez a suli miatt(el akarok menni egy kicsit a szüleimtől,úgy érzem,hogy megfojtanak az örökös aggódásukkal...a tesóm meg az egyetem miatt Szegeden lakik a lakásába egyedül egy tök biztonságos környéken,semmi bajom nem lenne ott,jól megvoltunk,amíg itthon lakott)...

A kérdéseim:

1.El lehet intézni,hogy ne legyenek szobatársaim,csak egyszemélyes szobám legyen?

2.Minden szobához van fürdő,benne káddal(a zuhanyzófülkét gyűlölöm)?

3.Megmondják,hogy mikor tanuljunk?

Mert én általában délutánonként pihizek,vásárolok,barátnőimmel vagyok és csak 7 után kezdek el tanulni és gondolom ott sem kezdeném el du. 4-kor megcsinálni a házikat...

4.Olyan dolgokat vihetek be,amiket akarok?

Pl. nem mondják meg,hogy nem vihetek netbookot vagy tabet,nem szólnak a mobilnet miatt,stb.

Szóval minden lehet nálam és használhatom is őket,amikor csak akarom?

5.Bármikor jöhetnek hozzám látogatók?

6.Meddig lehet fent lenni?

7.Mindenki egyszerre kel fel reggel vagy beállíthatjuk mi a nekünk megfelelő időt?

8.Ha mégsem sikerül elintézni a külön szobát,akkor hányan vagyunk egy szobában?

9.Akkor megyünk el,amikor szeretnénk,nem kell előre bejelenteni?

Csak mert nekem néha van olyanom,hogy hirtelen eszembe jut,hogy szeretnék fagyizni/sütizni/pizzázni/hambizni/vásárolni/mozizni és akkor megyek,nem beszélem meg előtte a szüleimmel.

Ott lehet ilyet?

10.Kisállatot lehet bevinni(kistestű kutya)?

Nem csinál semmit,általában ha egyedül van,akkor alszik és szobatiszta,sosem szokott másokat zavarni,hozzá van szokva az emberekhez,fajtiszta és törzskönyvezett.

Igazából nem szeretnék kollégiumba menni,szerintem az az egész hely nem nekem való,de még anyut egy kicsit puhítanom kell,hogy megengedje,hogy a nővéremnél lakhassak...:S

Köszönöm a válaszokat!

L14

2011. okt. 25. 20:13
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

*válaszaidat nézve

bocsánat. :D

2011. okt. 28. 22:32
 42/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok a kérdező védelmére kelni,de ő még csak egy 14 éves lány,gőze nincs az életről,kijárta a 8 általánost,és slussz passz.Arról meg végképp nem tehet,ha a szülei jómódban nevelték őt,miért is kell ezen gúnyolódni?Pontosan azért tette fel a kérdéseit,hogy megtudja,hogy mi a helyzet,milyenek ezek a kolik.Nem hinném,hogy bárkinek is olyan baromi nagy öröm lenne lejjebb adni az eddigi életvitelét,és évekig ezentúl úgy élni,mint egy laktanyában!DE!A célért el kell tudni fogadni olyan dolgokat is,amik nem esnek jól az emberben,és meg kell találni benne a szépet és a jót,és humorral hozzáállni az új helyzethez!Csak egy példa:miért lenne neked jó egyes egyedül kukulni egy szobában,egy kutyával,mikor lehetnének barátaid is,akikel sokal hülyülnétek,buliznátok,eshetnél szerelembe egy sráccal,stb.?Vagy:a káddal kapcsolatban:gondold el,előtte hányan megfürdenének benne,te beleülnél ,belemerítenéd a tested ugyanabba a kádba?Pontosan azért vannak zuhanyzók,mert így kevesebb az esély rá,hogy megfertőződsz vmivel(igazából még így is nagy,nem még ha kád lenne...)Szóval,próbáld meg felfedezni a logikát,és a klassz dolgokat is a sok rossz között!
2011. okt. 29. 13:49
 43/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat!

Már megbeszéltük a dolgot anyuékkal,elmondtam nekik,hogy én ott meghalnék és elmondtam anyának,hogy közösek a tusolók,szóval már Ő mondta a végén,hogy szó sem lehet arról,hogy koliba menjek(tisztaság-mániás).

2011. okt. 29. 14:47
 44/47 anonim ***** válasza:
most nemtudom hogy sírnom kell vagy nevetnem... :D
2011. okt. 29. 15:08
 45/47 anonim ***** válasza:

én táborban voltam rem. segíthetek

1. ÁLMODIK A NYOMOR

2. na azt lesheted h van e kád (nekünk lent van de azt nem használom)

3.IGEN

4.Elvileg

5.sztem ja

7.akkor kelsz amikor szólnak (mondjuk nekem ebből ritkán van problémám)

6. ha a többieket nem zavarja, akár reggelig is

8.3-12ig

9.kimenőkor mehetsz (faluban lakom tehát nekem az eseményszámba megy ha elmegyek fagyizni/sütizni/pizzázni/hambizni/vásárolni/mozizni)

10. B+ nem luxusvilla

2011. nov. 6. 12:59
 46/47 anonim ***** válasza:
100%

Elkényeztetett pi csa vagy kicsi szívem :) Én is rendkívül jómódú családból származom,de sohasem voltak e fajta elképzeléseim. Sajnos manapság a gazdag tizenévesek egyenlőek a primitívséggel. Nem lesz attól menő senki,ha egy kis patkány méretű ölebet cipel maga után meg kényeskedik. Rengeteg pofon fog érni még az életben és nem csak "lelkileg". Középiskolában a hozzád hasonlóakat kifogják csinálni :) Amikor én gimibe kerültem nem volt ilyen gondom,mert oda mind újgazdagok gyerekei jártak,mindenki azt hitte,hogy a gazdagsághoz párosulnia kell egy fene nagy beképzeltségnek. Én soha nem értettem miért kell a pénzre büszkének lenni. Most egyetemen vagyok koleszos,pedig én is megtehetném,hogy veszek egy luxus lakást valahol itt a környéken. Szerintem inkább próbálj beilleszkedni a társadalomba,mert így ahogy most vagy nagyon nehéz élet elé nézel.

22L

2012. jan. 24. 14:13
 47/47 anonim ***** válasza:

húúú aranyanyám, ezt jól benéztétek!:

1.lóf*szt

2.van 14 tusoló,azt ennyi

3.meg 4-fél 7ig nálunk

4.ja

5.nállunk a szülök se jöhetnek fel....

6.10.kor lecsapják a villanyt aztán csinálj amit akarsz

7.7.30-kor csengetnek, 7-ig kelhetsz fel (tesznek arra,hogy van-e első órád)

8. 6-8

9.4-ig ja, utána füzettel

10. Minek? A nevelőtanár ugat eleget

2013. márc. 16. 18:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!