Kolisok! Válaszolnátok pár kérdésre?
Lehet,hogy jövőre kollégiumba kell mennem,hogyha a szüleimet addig nem sikerül rábeszélnem arra,hogy Szegedre költözzek a nővéremhez a suli miatt(el akarok menni egy kicsit a szüleimtől,úgy érzem,hogy megfojtanak az örökös aggódásukkal...a tesóm meg az egyetem miatt Szegeden lakik a lakásába egyedül egy tök biztonságos környéken,semmi bajom nem lenne ott,jól megvoltunk,amíg itthon lakott)...
A kérdéseim:
1.El lehet intézni,hogy ne legyenek szobatársaim,csak egyszemélyes szobám legyen?
2.Minden szobához van fürdő,benne káddal(a zuhanyzófülkét gyűlölöm)?
3.Megmondják,hogy mikor tanuljunk?
Mert én általában délutánonként pihizek,vásárolok,barátnőimmel vagyok és csak 7 után kezdek el tanulni és gondolom ott sem kezdeném el du. 4-kor megcsinálni a házikat...
4.Olyan dolgokat vihetek be,amiket akarok?
Pl. nem mondják meg,hogy nem vihetek netbookot vagy tabet,nem szólnak a mobilnet miatt,stb.
Szóval minden lehet nálam és használhatom is őket,amikor csak akarom?
5.Bármikor jöhetnek hozzám látogatók?
6.Meddig lehet fent lenni?
7.Mindenki egyszerre kel fel reggel vagy beállíthatjuk mi a nekünk megfelelő időt?
8.Ha mégsem sikerül elintézni a külön szobát,akkor hányan vagyunk egy szobában?
9.Akkor megyünk el,amikor szeretnénk,nem kell előre bejelenteni?
Csak mert nekem néha van olyanom,hogy hirtelen eszembe jut,hogy szeretnék fagyizni/sütizni/pizzázni/hambizni/vásárolni/mozizni és akkor megyek,nem beszélem meg előtte a szüleimmel.
Ott lehet ilyet?
10.Kisállatot lehet bevinni(kistestű kutya)?
Nem csinál semmit,általában ha egyedül van,akkor alszik és szobatiszta,sosem szokott másokat zavarni,hozzá van szokva az emberekhez,fajtiszta és törzskönyvezett.
Igazából nem szeretnék kollégiumba menni,szerintem az az egész hely nem nekem való,de még anyut egy kicsit puhítanom kell,hogy megengedje,hogy a nővéremnél lakhassak...:S
Köszönöm a válaszokat!
L14
Nem érdekel,hogy mások hogyan élnek.
Jó,persze,hogy sajnálom Őket,de nem tudok rajtuk segíteni...
Nekem is van problémám ugyanúgy,ahogyan nekik is.
Nem az olyan válaszok érdekelnek,hogy "HA egyszercsak nem lenn pénzetek a luxusra akkor mi lenne veled?" és a hasonlóak...
A normális válaszokat köszönöm!
Nem luxus?
Saját tabja és netbookja van??(ez rossz példa mert nekem is van de én az iskolában nyertem)
Azért ha ilyen luxusszállónak képzeli a kolit, akkor az azt mutatja, hogy eléggé el van kényeztetve...
VAlaki annak is örülne ha egy ősnokiája lehetne.
Nemhogy adakoznátok, ha nem tudtok vele mit kezdeni.
"Nem érdekel mások hogyan élnek"
Tipikus sznobgondolkodás :)
A nővérem nem 14 éves,hanem 20 és egyetemista,szóval érett,felelősségteljes gondolkodása van,tudna rám vigyázni.
Nem vagyok 80 kg,a közelében sem vagyok,bár nem tudom,hogy jött ez most ide...
Azért írtam ki a kérdést,mert még életemben nem voltam kollégiumban,azt sem tudom,hogy milyen és érdekelt,hogy anyámék hová akarnak küldeni,mert a tesóm azt mondta,hogy szörnyű hely szerinte.
Nem érdekelnek a kötözködő válaszok,meg hogy én milyen elkényeztetett vagyok.Aki tud normális választ írni,annak köszönöm!
Már mindenki megírta az első oldalon főképp hogy mit lehet és mit nem.
VAlamint azt is hogy kifejezetten nem neked való a kollégium.
Én tudom,hogy nem nekem való a kollégium,de a szüleim nem bírják felfogni...
Ezt a kérdést megszeretném majd nekik mutatni és elmondani nekik,hogy én ott nem bírnék normálisan élni.
Hát akkor mutasd meg neki ezt a kérdést, vagy ha nem akarod akkor gyűjtsd össze hogy miért nem akarsz (itt leírták többször is ) és meséld el nekik.
MAjd írd meg mi volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!