Kolisok! Válaszolnátok pár kérdésre?
Lehet,hogy jövőre kollégiumba kell mennem,hogyha a szüleimet addig nem sikerül rábeszélnem arra,hogy Szegedre költözzek a nővéremhez a suli miatt(el akarok menni egy kicsit a szüleimtől,úgy érzem,hogy megfojtanak az örökös aggódásukkal...a tesóm meg az egyetem miatt Szegeden lakik a lakásába egyedül egy tök biztonságos környéken,semmi bajom nem lenne ott,jól megvoltunk,amíg itthon lakott)...
A kérdéseim:
1.El lehet intézni,hogy ne legyenek szobatársaim,csak egyszemélyes szobám legyen?
2.Minden szobához van fürdő,benne káddal(a zuhanyzófülkét gyűlölöm)?
3.Megmondják,hogy mikor tanuljunk?
Mert én általában délutánonként pihizek,vásárolok,barátnőimmel vagyok és csak 7 után kezdek el tanulni és gondolom ott sem kezdeném el du. 4-kor megcsinálni a házikat...
4.Olyan dolgokat vihetek be,amiket akarok?
Pl. nem mondják meg,hogy nem vihetek netbookot vagy tabet,nem szólnak a mobilnet miatt,stb.
Szóval minden lehet nálam és használhatom is őket,amikor csak akarom?
5.Bármikor jöhetnek hozzám látogatók?
6.Meddig lehet fent lenni?
7.Mindenki egyszerre kel fel reggel vagy beállíthatjuk mi a nekünk megfelelő időt?
8.Ha mégsem sikerül elintézni a külön szobát,akkor hányan vagyunk egy szobában?
9.Akkor megyünk el,amikor szeretnénk,nem kell előre bejelenteni?
Csak mert nekem néha van olyanom,hogy hirtelen eszembe jut,hogy szeretnék fagyizni/sütizni/pizzázni/hambizni/vásárolni/mozizni és akkor megyek,nem beszélem meg előtte a szüleimmel.
Ott lehet ilyet?
10.Kisállatot lehet bevinni(kistestű kutya)?
Nem csinál semmit,általában ha egyedül van,akkor alszik és szobatiszta,sosem szokott másokat zavarni,hozzá van szokva az emberekhez,fajtiszta és törzskönyvezett.
Igazából nem szeretnék kollégiumba menni,szerintem az az egész hely nem nekem való,de még anyut egy kicsit puhítanom kell,hogy megengedje,hogy a nővéremnél lakhassak...:S
Köszönöm a válaszokat!
L14
Meg úgy alapjaiban nem értem a szüleimet...
A tesómnak az első szóra megvették a lakást,szó sem volt semmiféle kollégiumról,de nekem...
Áááhh,dehogy lakhatnék a tesómmal.Neeem,menjek csak kollégiumba,romoljon le az átlagom a béka s**ge alá,menjenek tönkre az idegeim,legyek lelki beteg,mert a 3 szobából,ami abban a lakásban van,nem lehet 1 az enyém.
A nővéremmel jól megértjük egymást,mindent megbeszélünk és Ő is mondta,hogy lakhatnék nála,hatalmas buli lenne az egész.
Ez az. 14évesen a dolgod tanulni.
Még senki nem halt bele a koliba, te sem fogsz (bár ezek után nem kizárt...)
Miért mennének tönkre az idegeid a kolitól? Szerintem a leendő szobatársaidnak fognak, TŐLED.
egy elkényeztetett kiskirálylány vagy, remélem majd 18 éves korodban nagyot puffansz ha ki leszel rakva otthonról(márha kileszel)
Hát...sokan mondják rám,de szerintem nem.
Csak nem tudok elviselni pár dolgot és ezt a szüleim nagyon jól tudják és direkt kikészítenek,mert a kedvenc hobbijuk az,hogyan tegyék tönkre az én életemet.
De jövő szeptembertől más lesz az életük,ez tuti.
"Neeem,menjek csak kollégiumba,romoljon le az átlagom a béka s**ge alá,menjenek tönkre az idegeim,legyek lelki beteg..."
5 évig voltam kolis, és minden érettségim 90% fölött sikerült, 475 pontom volt. És akkor lettem volna lelki beteg, ha nem lehettem volna kolis.
Ezért mondom, hogy nem neked való. Ha be is költöznél, első héten kiutálnának.
HA tudnád hogy sokan hogyan élnek!
Elég lenne nekik annyi, ha lenne pénzük szappanra, vagy egyéltalán egy fürdőkádra.
El kéne téged vinni kedves kérdező egy romatelepre, a sok patkány szaladgálna, na aztán várnád hogy egy zuhanyfülke lehessen a közelben. Szörnyű vagy, sajnálom a szüleidet.
ÉS nem tönkretenni akarják az életedet, csak valamit nagyon elcsesztek rajtad, és próbálják rendbe hozni amíg lehet.
HA egyszercsak nem lenn pénzetek a luxusra akkor mi lenne veled?
Amúgy én is érzem,hogy nem vagyok odavaló,de anya szerint nem lakhatok a testvéremmel,mert akkor elszabadulna a pokol...
Pedig ez nem igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!