Egy nagyon speciális kérdésre válaszolnátok? Főleg aki jártas beültetésben?
Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, de minden tiszteletem, hogy mégegy babát szeretnél vállalni.
Sajnos részletes infót én sem tudok Neked mondani, de én a helyedben valamelyik meddőségi központban (BMC, Tapolcai) vagy valamelyik Kaáli Intézetben érdeklődnék a helyedben. El tudom képzelni, hogy lombikos megoldással meg lehet csinálni hogy garantáltan kislányod szülessen, gondolom embrió állapotban is tudnak genetikai vizsgálatot csinálni, abból kiderül a neme. Remélem azért segítettem! Sok sikert kívánok, a kisfiadnak pedig gyors felépülést!
Elvileg ilyen esetben lehetőség van előzetes v izsgálatra, tehát az embriót beültetés előtt megvizsgálják, ha lány, csak azt ültetik be neked.
Keresd meg a hozzátok legközelebbi meddőségi Központot, ezek államiak, fizetnetek sem kell, de kell arról mindenképp papir, hogy ha fiad születik, úgy genetikai betegsége lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!