Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy nagyon speciális kérdésre...

Egy nagyon speciális kérdésre válaszolnátok? Főleg aki jártas beültetésben?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nekem van már egy 9hónapos kisfiam. Fejlődési rendelleneséggel született. Gyógyitható több műtéttel és ettöl eltekintve egézséges.De szeretnénk még egy babát de ha ő is fiú lenne újra megtörténne ez a rendellensség.És mi igy mindenképp lányt akarunk. Elég lelkileg-mega kisfiamnak testileg egyszer ezt a műtétsorozato végigcsinálni. Arról szeretnék infókat,hogy én tudok spontán teheresni de genetikai okok miatt csak lányból tudok teljesen egészségest szülni akkor hova kell fordulnom ha szeretnénk majd tesót? Hogy ültetik be? Hogy válasszák ki hogy lány legyen? Mennyibe kerül,hol végzik? Minden választ elöre köszönök szépen.
2010. dec. 7. 11:49
 1/4 anonim ***** válasza:
SZerintem Czeizel Endrét keressétek meg.
2010. dec. 7. 12:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, de minden tiszteletem, hogy mégegy babát szeretnél vállalni.

Sajnos részletes infót én sem tudok Neked mondani, de én a helyedben valamelyik meddőségi központban (BMC, Tapolcai) vagy valamelyik Kaáli Intézetben érdeklődnék a helyedben. El tudom képzelni, hogy lombikos megoldással meg lehet csinálni hogy garantáltan kislányod szülessen, gondolom embrió állapotban is tudnak genetikai vizsgálatot csinálni, abból kiderül a neme. Remélem azért segítettem! Sok sikert kívánok, a kisfiadnak pedig gyors felépülést!

2010. dec. 7. 12:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkét választ!! Kedves második hozzászoló!! Nagyon jól estek a soraid!! A kisfiam a mindenem,félek a mütétektől de tudom,hogy ő ettől fog meggyógyulni.Mégegyszer köszönöm! Ma nehezebb napom van és most nagyon jólesett:-)
2010. dec. 7. 12:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Elvileg ilyen esetben lehetőség van előzetes v izsgálatra, tehát az embriót beültetés előtt megvizsgálják, ha lány, csak azt ültetik be neked.

Keresd meg a hozzátok legközelebbi meddőségi Központot, ezek államiak, fizetnetek sem kell, de kell arról mindenképp papir, hogy ha fiad születik, úgy genetikai betegsége lesz.

2010. dec. 7. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!