Megtennétek hogy válaszolnátok erre a pár kérdésre?
1.:Ha a fiam( 1 éves ) nem kedveli a tápszert( próbáltunk mindent ami szóba jöhetett több fajta-féle tápit,és úgy is csináltam, hogy:kakaóztam,cukroztam,gyümivel ízesítettem,sinlacot tettem bele, babapiskótát,kekszet) és sikeresen kiverte a kezemből ahogy meglátta hogy tápszer,akkor mit tegyek?? Az orvos továbbra is azt mondja próbáljak ki másfajtát és nem jut el az agyáig hogy nem kedveli a fiam!!!! Mit tegyek?
2.:És miért nem engedi hogy bevezessem a zacskós tejet?
3.:Ha a tápszert se eszi,akkor jobb ha nem adok neki tejet se?(tegnap egészen pontosan 60ml-t evett egész nap tápiból)
4.:Fontos a tej igaz?
(szeretném ha lényegre törő válaszokat kapnék,nem pedig olyat amivel nem vagyok előrébb---->ezt úgy értem hogy nem kell az utálatos válasz)
LÉGYSZÍVES SEGÍTSETEK!!!!!
Én már simán megpróbálnám a tejet! Hacsak nem azért ellenzi a doki, mert tejallergia gyanú van. De gondolom ez nincs, mert akkor tápszert se ehetne bármilyet.
Az én fiam anyatejes volt, de 13 hónapos korában megkóstoltattam vele a tejet (boltit is, házit is), azóta is nagyon szereti. Simán is, kakaóval is, tejbegríznek, bárhogy.
Reggel egy bögre tejjel indítja a napot.
Egyébként igen fontos lenne a tejalapú élelmiszer bevitel, de annyit amennyire szüksége van, nem lehet joghurtból, sajtból, túróból pótolni.
Én eléggé tejellenes vagyok piciknek, de ebben az esetben inkább kipróbálnám. Mondjuk keverve a tápszerrel.
Rizstejet próbáltál már adni Neki? Fincsi :)
a tejalapú táplálék a fontos. Próbálkozhatsz még tejbedarával, a fiam a Milupásat szerette.
Szerintem a tejet is be lehet vezetni, de állítólag megterheli a gyerek szervezetét és nem szívódik fel belőle a vas. Egyen más tejterméket, az a lényeg.
1 eves, igy elmeletileg kaphat mar tejet.
1.5 eves lanyom meg tapszert iszik, mert szereti.
Annyi, hogy en inkabb hazi tejet vennek, mint boltit.
Esetleg kecsketej?arra azt mondjak egeszsegesebb mint a tehentej.
Napi 500 ml tejalaou dolgot mondanak, hogy fogyasztania ami lehet joghurt tej tejfol sajt turo tejpep stb
a rizstej es szojatej az nem tejalapu mint tudjuk, igy hiaba finom nem megfelelo...ha bele teszi a tapszert a kerdezo, ugyan ott van, mert akkor sem fogadja majd el....
nem vitatkozni szeretnek, nem azert irtam felre nem ertsd kedves valaszolo!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!