Fiús anyukák, válaszolnátok?
próbálkozunk a bilizéssel de csak állva hajlandó pisilni a fiam. ilyenkor fogjam meg a fütyijét vagy mutassam neki hogy fogja vagy nem kell?
bocs ha hülye a kérdés de annyira nem tudom hogyan kéne, hogy bele is találjunk a bilibe :S
kisfiam is az elején csak állva pisilt a bilibe(kb 1 hét után pisilt először ülve).én fogtam a kukacát,vagy felemeltem a kukaca alá a bilit,mert ha hagytam egyedül pisilni,akkor általában a fele melléfolyt.már legtöbbször ráül,meg már a wc-be is pisil,igaz oda állva nem tud,mert ahoz magas a wc neki.
ja nálunk az első ráülös pisi a bilibe ugy ment,hogy ráparancsoltam h üjjön rá,mert épp nekiállt álva pisilni,és mindenhova ment csak a bilibe nem,igy mondtam neki h csücsüljön rá,mert igy nem tud rendesen pisilni,megfordítottam és ráültettem.igaz volt egy kis nyafi,de kiengedte a pisit.2 éves.ja és csak ugy nem csurog be ha meztelen allulról.ha van egy bugyi vagy kisgatya akkor már becsurog neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!