Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megtennétek hogy válaszolnátok...

Megtennétek hogy válaszolnátok erre a pár kérdésre?

Figyelt kérdés

1.:Ha a fiam( 1 éves ) nem kedveli a tápszert( próbáltunk mindent ami szóba jöhetett több fajta-féle tápit,és úgy is csináltam, hogy:kakaóztam,cukroztam,gyümivel ízesítettem,sinlacot tettem bele, babapiskótát,kekszet) és sikeresen kiverte a kezemből ahogy meglátta hogy tápszer,akkor mit tegyek?? Az orvos továbbra is azt mondja próbáljak ki másfajtát és nem jut el az agyáig hogy nem kedveli a fiam!!!! Mit tegyek?

2.:És miért nem engedi hogy bevezessem a zacskós tejet?

3.:Ha a tápszert se eszi,akkor jobb ha nem adok neki tejet se?(tegnap egészen pontosan 60ml-t evett egész nap tápiból)

4.:Fontos a tej igaz?

(szeretném ha lényegre törő válaszokat kapnék,nem pedig olyat amivel nem vagyok előrébb---->ezt úgy értem hogy nem kell az utálatos válasz)

LÉGYSZÍVES SEGÍTSETEK!!!!!

2011. júl. 6. 19:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nyugodtan adhatsz neki tejet,én is ennyi idősen kezdtem hozzá szoktatni és semmi baja nem lett.Próbáld meg egyik reggel adjál neki tápszer helyett 2.8-as tejet felforralva(én magyar tejet adok a babámnak)ha nem lesz semmi baja akkor adhatod neki a tejet.
2011. júl. 6. 19:32
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

8 hónaposak vagyunk, és már felezve kapja a tejet. Nyugodtan adjál neki fele tej, fele víz kajcsikat. Hiszen az eddigiekben is tej volt, csak por alakban.

Mi már tejfölt is eszünk. Ha eddig nem volt gondotok a tejtermékekkel, akkor nyugodtan csináld felezve.

2011. júl. 6. 19:32
 13/23 anonim ***** válasza:
47%
Nekem is szőke kék szemű a kislányom:)(nem tudom ez mit befolyásol)a dokink már 8 hós korában azt mondta,hogy elkezdhetem bevezetni a tejet a picinek.3.5 tejet ajánlott.
2011. júl. 6. 19:33
 14/23 anonim ***** válasza:
Még annyit hogy én soha nem hígítottam a tejet.
2011. júl. 6. 19:33
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
szia, kisfiam 13 hós, és ellöki a tápit, hisztirohamot kap. Én próbáltam a tejet bevezetni, de köpi ki, tejbegriz, kakoa, macikávé, minden formába "rosszul van tőle". Minden más tejterméket megeszik(rudi, túró, joghurt, tejföl)de magát a tejet nem szereti, remélem változik majd, azért próbálkozom nála idöközönként, hátha. Nyugodtan próbáld meg beveztni, semmi baja nem lesz belőle.
2011. júl. 6. 20:01
 16/23 A kérdező kommentje:
Ma akkor a fürdés után adok neki 2,8-as tejet felforralva!!! Nem tudok mit csinálni csak ezt ha tényleg 500 ml tej szükséglet kell neki!!!!!Köszönöm szépen a válaszokat!!! Gondolhatjátok hogy érzem magam!!:( Tényleg köszönöm!!
2011. júl. 6. 20:12
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
20:01 vagyok, ne ostorozd magad, 1 hete estem át ugyanezen, mint te, nem ártasz neki:-) én is "ideges voltam", hogy 500 ml hogy lesz meg, de nekünk nincs meg, és nem tudok mit csinálni...beleerőszakolni nem lehet.
2011. júl. 6. 20:20
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondta a gyerekdoki, aki mellesleg a megyei korhaz gyerekosztalyanak foorvosa, es gyerek gasztroentorologus, hogy a legujabb nezetek szerint nem kell olyan szigoruan venni azt a tejalapu etkezest es az 500ml tejalapu dolgot. Ha a gyereknek kiegyensulyozott az etkezese, tehat husi, zoldseg, gyumolcs, tojas, es egyeb tejtermekek szerepelnek az etrendjeben, akkor nincs semmi bsj, ha sem a tapszert, sem a tejet nem issza meg. Az en fiam sem volt hajlando tapszert inni...
2011. júl. 6. 20:39
 19/23 anonim ***** válasza:

Az én kislányom 15 hónapos, és egyáltalán nincs meg a napi fél l tejalapú. Már csak este iszik tejet (kecsketej), 2-2,5 dl között. Régen imádta a joghurtot, most már azt sem eszi meg. Még a sajt valahogy lecsúszik.

Szerintem sem kell idegeskedni, ha nincs meg a fél liter.

A kérdésedre válaszolva: én is azt tanácsolom, hogy adj neki rendes tejet! (de már írtad is, hogy fürdés után azt adsz). Kíváncsi vagyok, ízlett-e neki?! :)

Majd írd meg, légyszi!!!

2011. júl. 6. 21:11
 20/23 anonim ***** válasza:
Az én fiammal mi kb 9 hós korától szenvedtünbk ezzel. Egy ideig kihúztam úgy, h tejpépet adtam neki helyette, kicsit hígabbra csináltam a kelleténél. Aztán már az sem kellett neki(kb 11 hós) akkor gondoltam megpróbálomn a tápit. Sikertelenül jártam. Így maradt a tej. Először higítottam neki, most már azt se. Imádja bármilyen formában adom neki. A napi fél liter mondjuk nem mindig van meg tejalapúból, mert a sajtot nem szereti tejet csak este iszik és joghurtból, túróból se eszik meg mindig annyit, h elérje a fél litert.
2011. júl. 6. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!