Megtennétek hogy válaszolnátok erre a pár kérdésre?
Figyelt kérdés
1.:Ha a fiam( 1 éves ) nem kedveli a tápszert( próbáltunk mindent ami szóba jöhetett több fajta-féle tápit,és úgy is csináltam, hogy:kakaóztam,cukroztam,gyümivel ízesítettem,sinlacot tettem bele, babapiskótát,kekszet) és sikeresen kiverte a kezemből ahogy meglátta hogy tápszer,akkor mit tegyek?? Az orvos továbbra is azt mondja próbáljak ki másfajtát és nem jut el az agyáig hogy nem kedveli a fiam!!!! Mit tegyek?
2.:És miért nem engedi hogy bevezessem a zacskós tejet?
3.:Ha a tápszert se eszi,akkor jobb ha nem adok neki tejet se?(tegnap egészen pontosan 60ml-t evett egész nap tápiból)
4.:Fontos a tej igaz?
(szeretném ha lényegre törő válaszokat kapnék,nem pedig olyat amivel nem vagyok előrébb---->ezt úgy értem hogy nem kell az utálatos válasz)
Nyugodtan adhatsz neki tejet,én is ennyi idősen kezdtem hozzá szoktatni és semmi baja nem lett.Próbáld meg egyik reggel adjál neki tápszer helyett 2.8-as tejet felforralva(én magyar tejet adok a babámnak)ha nem lesz semmi baja akkor adhatod neki a tejet.
2011. júl. 6. 19:32
12/23 anonim válasza:
8 hónaposak vagyunk, és már felezve kapja a tejet. Nyugodtan adjál neki fele tej, fele víz kajcsikat. Hiszen az eddigiekben is tej volt, csak por alakban.
Mi már tejfölt is eszünk. Ha eddig nem volt gondotok a tejtermékekkel, akkor nyugodtan csináld felezve.
2011. júl. 6. 19:32
13/23 anonim válasza:
Nekem is szőke kék szemű a kislányom:)(nem tudom ez mit befolyásol)a dokink már 8 hós korában azt mondta,hogy elkezdhetem bevezetni a tejet a picinek.3.5 tejet ajánlott.
2011. júl. 6. 19:33
14/23 anonim válasza:
Még annyit hogy én soha nem hígítottam a tejet.
2011. júl. 6. 19:33
15/23 anonim válasza:
szia, kisfiam 13 hós, és ellöki a tápit, hisztirohamot kap. Én próbáltam a tejet bevezetni, de köpi ki, tejbegriz, kakoa, macikávé, minden formába "rosszul van tőle". Minden más tejterméket megeszik(rudi, túró, joghurt, tejföl)de magát a tejet nem szereti, remélem változik majd, azért próbálkozom nála idöközönként, hátha. Nyugodtan próbáld meg beveztni, semmi baja nem lesz belőle.
2011. júl. 6. 20:01
16/23 A kérdező kommentje:
Ma akkor a fürdés után adok neki 2,8-as tejet felforralva!!! Nem tudok mit csinálni csak ezt ha tényleg 500 ml tej szükséglet kell neki!!!!!Köszönöm szépen a válaszokat!!! Gondolhatjátok hogy érzem magam!!:( Tényleg köszönöm!!
2011. júl. 6. 20:12
17/23 anonim válasza:
20:01 vagyok, ne ostorozd magad, 1 hete estem át ugyanezen, mint te, nem ártasz neki:-) én is "ideges voltam", hogy 500 ml hogy lesz meg, de nekünk nincs meg, és nem tudok mit csinálni...beleerőszakolni nem lehet.
2011. júl. 6. 20:20
18/23 anonim válasza:
Nekem azt mondta a gyerekdoki, aki mellesleg a megyei korhaz gyerekosztalyanak foorvosa, es gyerek gasztroentorologus, hogy a legujabb nezetek szerint nem kell olyan szigoruan venni azt a tejalapu etkezest es az 500ml tejalapu dolgot. Ha a gyereknek kiegyensulyozott az etkezese, tehat husi, zoldseg, gyumolcs, tojas, es egyeb tejtermekek szerepelnek az etrendjeben, akkor nincs semmi bsj, ha sem a tapszert, sem a tejet nem issza meg. Az en fiam sem volt hajlando tapszert inni...
2011. júl. 6. 20:39
19/23 anonim válasza:
Az én kislányom 15 hónapos, és egyáltalán nincs meg a napi fél l tejalapú. Már csak este iszik tejet (kecsketej), 2-2,5 dl között. Régen imádta a joghurtot, most már azt sem eszi meg. Még a sajt valahogy lecsúszik.
Szerintem sem kell idegeskedni, ha nincs meg a fél liter.
A kérdésedre válaszolva: én is azt tanácsolom, hogy adj neki rendes tejet! (de már írtad is, hogy fürdés után azt adsz). Kíváncsi vagyok, ízlett-e neki?! :)
Majd írd meg, légyszi!!!
2011. júl. 6. 21:11
20/23 anonim válasza:
Az én fiammal mi kb 9 hós korától szenvedtünbk ezzel. Egy ideig kihúztam úgy, h tejpépet adtam neki helyette, kicsit hígabbra csináltam a kelleténél. Aztán már az sem kellett neki(kb 11 hós) akkor gondoltam megpróbálomn a tápit. Sikertelenül jártam. Így maradt a tej. Először higítottam neki, most már azt se. Imádja bármilyen formában adom neki. A napi fél liter mondjuk nem mindig van meg tejalapúból, mert a sajtot nem szereti tejet csak este iszik és joghurtból, túróból se eszik meg mindig annyit, h elérje a fél litert.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!