Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megtennétek hogy válaszolnátok...

Megtennétek hogy válaszolnátok erre a pár kérdésre?

Figyelt kérdés

1.:Ha a fiam( 1 éves ) nem kedveli a tápszert( próbáltunk mindent ami szóba jöhetett több fajta-féle tápit,és úgy is csináltam, hogy:kakaóztam,cukroztam,gyümivel ízesítettem,sinlacot tettem bele, babapiskótát,kekszet) és sikeresen kiverte a kezemből ahogy meglátta hogy tápszer,akkor mit tegyek?? Az orvos továbbra is azt mondja próbáljak ki másfajtát és nem jut el az agyáig hogy nem kedveli a fiam!!!! Mit tegyek?

2.:És miért nem engedi hogy bevezessem a zacskós tejet?

3.:Ha a tápszert se eszi,akkor jobb ha nem adok neki tejet se?(tegnap egészen pontosan 60ml-t evett egész nap tápiból)

4.:Fontos a tej igaz?

(szeretném ha lényegre törő válaszokat kapnék,nem pedig olyat amivel nem vagyok előrébb---->ezt úgy értem hogy nem kell az utálatos válasz)

LÉGYSZÍVES SEGÍTSETEK!!!!!

2011. júl. 6. 19:07
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
sziasztok! :) Képzeljétek ugyanúgy nem kellett neki se cumiból se kanállal és még kakaóport is tettem bele a végén és kiverte a kezemből!! de 60ml erőltetéssel meglett!Ízlelgette,ízlett neki de szerintem nem volt éhes. Tehát arra gondoltam hogy a reggeli tápszert még erőltetem egy kicsit,tehát fokozatosan vezetem be a zacsis tejet) és a hatórai és a félkilences etetést felcserélem neki mert lehet nem éhezik meg a két idő között,mert hatkor tejpépet szoktam adni neki,hátha úgy megeszi a tejet<----de rendes tejet adok neki, 2,8 forraltat és nem hígítom fel! Nosh még nem jelentkezett semmi olyan tünet hogy allergiája lenne rá,éjszaka figyeltem a hőmérsékletét hátha belázasodik,DE NEM volt éjszaka baj!Remélem ezután se lesz!!
2011. júl. 7. 09:50
 22/23 anonim ***** válasza:
Próbáltad, hogy egy pici cukrot is teszel bele? Persze nem annyit, mint idősebb korára, csak hogy legyen egy kis édeskés íze. De ha elmúlt egy éves, lehet, hogy adhatsz bele mézet is és az nem hogy nem árt, de egészséges is.
2011. júl. 7. 11:52
 23/23 anonim ***** válasza:
esetleg fahejjal vagy vaniliaruddal is izesitheted :)
2011. júl. 7. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!