Hogyan lehetnék egy kicsit kislányosabb?
Nyugi, ilyen nekem is van. Mennyire vagy érett? Mert engem a neten legalább 14-15-nek néznek, külsőre szintén. De nem is akarok kislányos lenni (ha látnál, tudnád mire gondolok!:D) , inkább élek a félóriás méreteimmel (172 cm) . És nem is 12 évesnek érzem magam, hanem idősebbnek. Hordj menő, ZARÁS cuccokat, lázadj a saját stílusodban! Ne feledd: Annyi éves vagy, amennyinek érzed magad.
A megjelenésed 3 összetevőből áll: hány éves vagy (pl.: 12 évesek ne hordjanak latexrucit) , hány évesnek nézel ki meztelenül (ez azért fontos, mert a ruha öregíthet/fiatalíthat) , és hány évesnek érzed magad. Nyugi, az én helyzetem is szar, mert most 5.-be fogok menni, mert az oviban visszamaradtam egy évet. Sok tanárnál is magasabb vagyok, és a felsősök állandóan beszóltak. Bár most vékonyabb lettem, és kaptam egy csomó király cuccot, szóval nem tudom, mi lesz. :)
Ehh bocsi, nem vettem észre, hogy válaszoltatok. :D
Nem gondolom magam érettnek, csak egyszerűen tudok fogalmazni, helyesen írok, nincs minden mondatomban 9274 smiley, és emiatt neten is 14-17 körülinek néznek. Miért is kéne "menő", Zarás cuccokat hordanom? Egyrészt felénk elég drága bolt, és ugyanazokat a ruhákat meg tudom venni a többi boltban is, semmivel se egyedibbek, másrészt ez egyáltalán nem segít a problémámom. Az egyáltalán nem igaz, hogy annyi idős vagyok, amennyinek érzem magam, mert ha egy fárasztó tesi után olyan ruhákt vennék fel mint a 60 éves (nagy)mamám, senki se azt mondaná, hogy 60 vagyok, hanem hogy ízlésficamos. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!