Hogyan lehetnék egy kicsit optimistább?
Optimistább úgy lesz az ember ha próbálja mindennek a jó oldalát keresni és az élet pozitív oldalát is megtalálni,de ez nem egyről-a kettőre megy és nem olyan egyszerű (szerintem) eldöntöd,hogy holnap pl optimista ember leszel :D
De optimistább bármikor lehetsz megkell tanulnod a jó dolgokat észrevenni,de ez nem azt jelenti,hogy ha valami rossz történik vagy baj akkor azt úgyhadjuk ahogy van pl 1-es lett a matek TZ pozítív oldala az,hogy nem tartanak strébernek vagy ilyesmi hanem pl optimistább lehetsz ha úgy állsz hozzá,hogy 1 lett a TZ,béna voltam,de kijavítom..
Igazából nehéz ezt megfogalmazni :) de igyekeztem..
optimistabb lehetsz , ha jo dolgokon gondolkodsz nem gondolj a roszakra mert ak rosz kedved lesz ! en is regebben pesszimistabb voltam meg depresszios is de nem kellet pszihologus megoldtam magam poblemajat még egy tip talizz sokat a baratnoiddel/baratoddal ha van csajod/pasid ak vele is mert ok mind naon sokat segitenek! ird ki magadbol a problemakat!vagy mondel masnak jo baratnod anyuka akarki ... es halgass vidam zenet oltozz vidam szinekbe ! hidd el segiteni fognak ezek a tanacsok legalabbis nalam bevalt !
12 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!