Hogyan lehetnék egy kicsit kislányosabb?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok, és rendszerint minimum 14-nek néznek és ez nagyon zavar. :,s Senki meg nem mondaná, hogy 6. osztályba megyek, volt, aki megkérdezte, hogy melyik gimibe járok. A főproblémám az, hogy ilyen 14-16 éves fiúk leszólítgatnak, rámnyomulnak, és ebből már nagyon elegem van. Egyébként szerintem nem az öltözködésem miatt néznek többnek a koromnál, mert leginkább egyszerű rövidujjú felsőt, farmershortot és balerinacipőt vagy papucsot hordok, a hajamba masnit vagy virágot teszek, sminkelni se szoktam, mert minek... Hogyan tudnék kislányosabb lenni?2011. aug. 21. 18:02
1/23 anonim válasza:
:D
Sehogy.
Kicsit gyorsabban érsz, mint a többiek, a srácokat meg egyszerűen felhomályosítod, hogy mennyi idős vagy, és majd két év múlva újratárgyaljátok. :D
2/23 anonim válasza:
Kösd két copfba a hajad :D Nálam bevált :)
3/23 A kérdező kommentje:
Tartok tőle, hogy tényleg sehogy. Mindigis többnek néztek a koromnál, 6 évesen 8-9-nek néztek. :s A copf iszonyatosan áll, de ha el akarok üldözni valakit, talán bevetem. :D
2011. aug. 21. 18:11
4/23 anonim válasza:
Rakass fel fogszabályzót, és iylen szemüveget aminek az egyik fele le van ragasztva ragtapasszal!
Ha ezekután is leszólítgatnak akkor írd meg, hogy mék vóóót az!
5/23 A kérdező kommentje:
Egyrészt fogszabályzót nem lehet csak úgy felragasztatni, másrészt van. :D És szemüveges is vagyok, nem fogom szétcseszni ragtapasszal. Azért köszönöm, hogy szerinted nyomorék attól valaki, hogy fogszabályzós és/vagy szemüveges.
2011. aug. 21. 18:24
6/23 anonim válasza:
Én is így vagyok, de figyelj, pár év múlva az a két év semmi lesz a fiúknál;) Mindig ez van a szemem előtt és nem törődöm a nyomulósokkal.
13/L
7/23 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen az a 2 év a minimum, volt olyan, hogy 16-nak(!!!) néztek. A nyomolúsokkal én se törődök, de van az a fajtája, amelyik addig cseszeget, amíg nem reagálsz valamit. :,s Ráadásul felénk sok fiúbanda van, illetve kisebbségi, akiktől csak azért tartok, mert a városunkból egyszer kiüldözték őket, ezért bosszúból itt bandáznak, verekednek, a bátyám nem egyszer jött haza este 11 körül azzal, hogy a kisebbség a Duna parton megvert valakit... Dee ez más téma.
2011. aug. 21. 18:43
8/23 anonim válasza:
Mikor ötödikes voltam, bejött egy nyanya a suliba és tanárnőnek nézett engem. xD Bocs az offért.
9/23 A kérdező kommentje:
Jó hát bizonyos kor fölött már romlik a szeme az embereknek. :D Egy 60 éves bácsi 18-nak nézett, mert szerinte hasonlítok az unokájára.
2011. aug. 21. 19:32
10/23 A kérdező kommentje:
Amúgy most tűnt fel, hogy benéztem az első válaszoló válaszát. :D Az a baj, hogy mifelénk még egy fiú barátikörben se gáz, ha mondjuk egy 14 évesnek 11 éves "barátnője" van, szóval nagyjából leszarják, hogy ki hány éves, ergo nem érdekelné őket.
2011. aug. 21. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!