Hogyan lehetnék olyan amilyen szeretnék? Segítség, sürgős!
Figyelt kérdés
a helyzet a következő: szeretek az emberrel hülyéskedni, viccelődni, csipkelődni, talán még vicces is vagyok. Ha egyedül vagyunk, ketten. ha már ott egy komplett társaság és ott valakit ismerek odamegyek hozzájuk, akkor nagyon zavarban tudok lenni. Elszáll minden, és cikinek érzem ha egyáltalán beszélek és ha megszólalok akkor is mindenki rám figyel és elakad a szavam. Most leszek 9.-es és megszeretnék ilyen téren változni. Határozott és önbizalommal teli szeretnék lenni. Persze normális keretek között :D Olyan csaj akire a skacok azt mondják: Ez igen, ez aztán belevaló vagány csaj. :D Ez meg van bennem csak elő kéne hozni ezeket az értékeket. De hogyan? Ez az egyik. A másik meg hogy szinte mindenkinél pedálozok, és ezt elszeretném felejteni. hogy megakarok mindenkinek felelni. Ez valószínű a mostani határozatlanságból fakad. ez a másik probléma. Valami tipp segítségre? :D Sürgős :d 15/L2011. ápr. 28. 14:14
1/6 anonim válasza:
Nem szabad izgulnod. Ez egyszerű dolog. Csak vegyél mindent lazán. Ne törődj azzal hogy mit mondanak a mások, add önmagad. Ha az a vagány csak te vagy, akkor add azt, hiszen az vagy te
4/6 anonim válasza:
én is ilyen vagyok.. próbálok megváltozni, de nem igazán sikerül :S
6/6 A kérdező kommentje:
de jó, hogy nem csak én vagyok ilyen:D Köszi a "támogatást" próbálok változni, egyenlőre kevés sikerrel xD
2011. ápr. 29. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!