Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan lehetnék "leg"?

Hogyan lehetnék "leg"?

Figyelt kérdés

Bocsi ha rossz helyre írom,csak nem tudtam hogy hol lenne a legjobb helye.

Az a problémám hogy olyan senkinek érzem magam,szeretnék valamiben jó lenni,valamiben "leg",csak nem tudom hogyan.

Segítenétek?

2011. ápr. 14. 21:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Legjobb tanuló?
2011. ápr. 14. 21:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem!Legjobb valamiben,akármiben.
2011. ápr. 14. 21:51
 3/7 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

Ez nem úgy megy, hogy egyik nap elhatározod, hogy te leszel a legviccesebb figura és másnap mindenki dől a nevetéstől a poénjaidon.

Nem kell mindig LEG-nek lenni, attól is értékes az ember, ha egy csapat, egy jó közösség tagja.

Először magadban kéne helyrerakni a dolgokat, kéne valami hobbi, vagy sport, amiben sikerélményed lehet.

2011. ápr. 15. 01:37
 4/7 anonim ***** válasza:
legyél a legjobb tanuló ugy hogy Ülj Le TANulNI!!!!!!
2011. ápr. 15. 20:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Csak abban lehetsz a legjobb,amit szeretsz csinálni.

Szeretsz gitározni? legyél a suli gitárbajnoka... érted?:)

2011. ápr. 16. 17:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Én írni kezdtem el, másik társam rajzol, harmadik programozni tanul, negyedik sokat olvas, ötödik focizik, hatodik orvosira készül, és ténylegesen komolyan tanul rá, hetedik egy Biblia zseni, lelkészire készül, nyolcadik rögbizik, kilencedik a legjobb versmondó a suliban, tizedik matematika középszintűt tette le 96%-ra. És folytathatnám a sort.

Mindannyiunknak van hobbija, és mindannyian komolyan vesszük azt. Viszont tegyük hozzá, a mi osztályunkat a felső vezetőség utálja. Megpróbálunk hát a tanulmányainkkal kitűnni. Akár sport, akár tudás.

Amúgy "Leg" -nek lenni egyet jelent a kitartással. És attól mert valaki jó valamiben, még nem biztos hogy menő is!

2011. ápr. 17. 19:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Úgy lehetsz valamiben 'leg' hogy olyanban próbálkozol, amit szeretsz... Ennyi, ha azt csinálod, amit szeretsz, azt úgy csinálod, ahogy bárki más aki nem szereti nem tudja.
2011. jún. 10. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!