Én lettem a "suli ribanc" mit tegyek?
Ezt az évet kezdd el magabiztosan, beszélgess mindenkivel úgy ahogy a "ribanc-ságod" előtt és szürkülj be. Ne A menő csaj akarj lenni, hanem inkább a lány akit mindenki kedvel. Beszélgess a csendesebbekkel is, ők biztos jónéven veszik, hogy az egykori "menő csaj" velük barátkozik :) Kérdezz mindenkit milyen volt a nyara, biztosítsd őket arról, hogy tisztában van vele milyen hülye voltál tavaly és hogy ez idén nyáron gyökeresen megváltozott. Talán kapsz új esélyt, valószínűleg amúgy is elfelejtették már a részleteket.
De ahogy előttem is írták, iskolatárssal nem járunk, olyan pasival akinek barátnője van és még csak nem is szereted halálosan nem kezdünk ki, ex haverjával nem kezdünk ki, és nem használjuk ki senki rajongását.
Jézusom... és én még irigyeltem a "menő lányokat" a suliban, mert én lúzer voltam.... :D Hát ez iszonyú gáz, már ne is haragudj...
20L
ELÉG! Ha itt oltjátok, akkor inkább nem is kell válaszolni!
Kedves Kérdező!
Tudom, hogy nehéz.. rólam is pletykáltak, nem is keveset.. (nem vagyok r*banc, mielőtt mindenki azt gondolná).. és velem úgy volt, hogy lecsengett a dolog, és nem kellett 1 hónap, mindenki elfelejtette a témát.. szerintem veled is ez lesz.. de ezt majd meglátod szeptemberben, mindenesetre, ne hívd fel magadra a figyelmet.. barátkozz.. ne félj bejárni az iskolába.. én úgy gondolom, hogy el fog múlni! Lehet, hogy mire bemész nem is fognak rá "emlékezni".. mivel a srác is elballagott.. :) Kitartást, és nem lesz baj! :)) sok sikert! 20/L
figyi csajszi...szerintem mindenki követ el, főleg ennyi idősen baklövéseket.szerintem ne érdekeljenek ezek, a lányok többsége amúgy is féltékeny rád valószínűleg; lennének a hejedben; ne aggódj, ezért szívóznak veled/rajtad.
Az viszont tény, h ezek a lépések nem épp pozitív húzások..
Ne csinálj többet efféléket, mindig gondold át, h mit tehetsz és annak milyen következményei vannak.
Amúgy, a "híred" nem marad fenn majd sokáig, ha valaki érdeklődik irántad, és van esze, akkor meg úgyis személyesen győződik majd meg mindarról, ami őt érdekli veled kapcsolatban.
Menj be a suliba és szó szerint sz*rd le; h mi van, hiszen később ez már nem fog számítani:D:)Sok sikert!
G*ett*i
Nézd, sok helyen elszúrtad, de ezt te is tudod. Szerettél valakit, megbíztál benne, de visszaélt a lojalitásoddal, ettől pedig elborult az agyad és hülyeséget hülyeségre halmoztál, én legalábbis így látom. Azt az egyet bánd igazán, hogy egy nőtársad pasiját elvetted, ez nem mondható tisztességesnek, ugyanolyan szemétség, mint ahogy a srác viselkedett veled, a többi pedig nem érdekes, emelkedj felül, másképp nem várhatod a többiektől ugyanezt.
Mindent helyre lehet hozni, kérdés, hogy mennyire és hogyan. Szeptembertől esélyt se adj senkinek, hogy beléd kössön, legyen tökéletesen megfoghatatlan a védelmed. Se tanulmányi téren ne múld alul a többieket, se társasági életben, se küllemben, se semmilyen más szinten. Helyre kell állítanod a renomédat, újraépíteni, mintha új diák lennél, akit mindenki utál. A srácot hanyagold, felesleges keresni a konfliktust, ha ő jön hozzád, ne hagyd magad megtéveszteni. Könnyebb újra beilleszkedni, hogyha megtalálod a gyenge láncszemet, azt, aki kedvel, vagy legalább közömbös. Nem feltétlenül az egykori barátaid között kell keresned az első kapaszkodót, lehet egy szürke kisegér is, akivel korábban nem igazán álltál kapcsolatban. Lehet, hogy nem az áhított társaságba visz be, de valamilyenbe biztosan. Ha már bekerültél, a kisegér támogatásával könnyebben összebarátkozol a többiekkel, és végül azokhoz is újra közel kerülsz, akikhez akarsz - vagy legalábbis visszavesznek a pofájukból, akinek sok barátja van, szorgalmas, éltanuló, stb, arra is lehet kígyót-békát kiabálni, de egy idő után megkérdőjelezik, amit mondanak, még később, ha jól teszed a dolgodat, nem hiszik el az amúgy megalapozott vádakat sem. Akik ismerik a részleteket és korábban se kedveltek, nyilván nem fognak egycsapásra megszelídülni, de ha áthelyezed rájuk a nyomást, talán csendesednek. Az egésznek a kulcs viszont az, amit fent írtam - új barátokat gyűjteni, viselkedéseddel bizonyítani, hogy te vagy az iskola egyik kiválósága és nem biztosítani pletykaanyagot - mindezt anélkül, hogy nagypofájúnak tűnnél, mert akkor csak még jobban fognak utálni.
Ha vissza akarsz kerülni a körforgásba, szerintem egy ideig hanyagold a fiúkat, pláne más pasiját - a lopást nehezebben felejtik el. Legyél mindig felkészült, mindenre legyen kész válaszod. Viszont, ha megfogadsz egy tanácsot, ne hazudj senkinek, soha - kiderül, mindig, és csak visszazuhansz a szamárlétrán. Önellentmondásba keveredsz, mások, akikkel korábban megbeszélted a valós történteket, csalódnak benned és így tovább.
Remélem, segítettem valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!