Az miért van, hogy aki külsöleg nem tetszik az tiszta jo fej meg rendes aki meg külsöre tetszene egy. Ribanc? :$
Figyelt kérdés
Nem akarok senkit meg bántani,de nekem ez a tapasztalatom :S
14F
2010. dec. 17. 15:15
2/9 anonim válasza:
Talán,ha majd idősebb leszel rájössz,hogy nem a külső a fontos,hanem,hogy beszélgetni is tudj vele,és jól érezd magad a társaságában.
3/9 anonim válasza:
Én is pont így vagyok vele. xD
14/L
4/9 anonim válasza:
Velem is ez van csak fiúkkal :S
Amelyik fiuu helyes az bunkó, el van szállvaa magátóól!
Amelyik meg nem oyan hűűű de klassz pasi XD Az meg tökre normális.
Ez vaan.
13/L (Ł)
5/9 anonim válasza:
Igazad van a szép csajok ribancok aki ronda meg jófej de a jófejség az kevés
7/9 anonim válasza:
Én szép is vagyok,jó fej is,meg még okos is.Csak a szerénység hiányzik :) viccet félre téve,majd tapasztalsz még.Picit fiatal vagy ahhoz,hogy biztos ki tudj ilyeneket jelenteni.Nyugi,fogsz szép és jófej csajt találni,csak idő kérdése.
8/9 anonim válasza:
Én szerintem nem vagyok bányarém és a fiúk szerint is jófej vagyok:) Sok ilyen lányt ismerek, te nem tudom hol keresgélsz mert sokan vagyunk;)
13/L
9/9 anonim válasza:
Így 10 év után hogy alakult az életetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!