Anyukák! Tetszene nektek, ha ilyet kapna a lányotok?
Unokatestvérem lányának most lesz a 8. születésnapja. Arra gondoltam, hogy csak egy apróbb játékot kapna tőlem ajándékba, plusz ezt a ruhát.
Nektek tetszik? Ráadnátok a lassan másodikos gyereketekre?
A leányzó egyébként szoknyás típus.
Én pedig 22 éves egyetemista férfi vagyok, tehát abszolút nem vagyok jártas a mai gyerek "divatban", erre a szoknyára is csak barátnőm útján bukkantam rá.
Köszönöm a válaszokat! Lehet egyeztetek még az anyukával is. :)
Lenne még egy kérdésem. 128as a leányzó mérete, ilyenkor milyen méretet kell venni? Ajánlott az egyel nagyobbat (134), vagy elég a 128-as is?
Szerintem a 134-es inkább jobb lenne, mert a 128-as nem biztos, hogy már(!) jó lenne rá, de a 134-esbe még bele nőhet.. De ez csak az én véleményem! :-)
26/L
Szia!
Egy 8 éves kislánynak biztosan tetszene, és jól is állna rajta.
Én a 134-es méretűt venném, mert azt esetleg jövő nyáron is jó lehet. Ebben a korban már nem úgy nőnek mint a pici babák.
DE: én hagynám h a kislány válassza ki azt a ruhát ami neki tetszik. Vagy az anyukával beszélném meg.
Lehet h egy pl: jogging + tunika szerelésnek sokkal jobban örülnének, mert jobban ki lehet használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!