Reklamálnátok, ha az ovis minicsoportban a ti lányotok lenne az egyetlen, a többi mind fiú?
16 fiú + a lányom. :(
Hétfő óta járunk, nem tetszik neki... a sarokból nézi a fiúkat. :((( Átirassam a vegyescsoportba?
Reklamálni felesleges, mert mit tudnak csinálni? Kirakják a fiúkat és varázsolnak oda lányokat a te kislányod miatt?
Viszont, ha van rá lehetőséged, hogy átvidd egy olyan csoportba, ahol jobb a nemek aránya, akkor érdemes megpróbálni.
mit szeretnél reklamálni? hogy miért fiúk születtek/jelentkeztek? nem hiszem, hogy erről bárki tehetne :)
vidd át ha hiányzik a lányodnak a lány társaság
2. vagyok, bocs, félreértettelek, a reklamálás nekem mást jelent.
semmi probléma abból ha átkéred, szerintem hétfőn már mehet is oda ha reggel megbeszélitek az óvónénikkel.
Kicsit félreérthetően fogalmaztál.
Mint írod, a kislányod mini csoportban van.
A vegyes csoportban viszont nagyobb gyerekek vannak, tehát kor szerint nem oda illene a lányod, viszont ott más a nemek aránya.
Ha ebből a szemszögből nézem, bizony a minicsoport elleni reklamálás igenis olybá tűnik, mintha azzal lenne bajod, miért van ennyi fiú a csoportban.
Igazából a "reklamálás" valahogy nem a helyes szó erre a helyzetre, szerintem emiatt válaszolt így az első néhány válaszoló.
Egyébként áttennék a kislányt a vegyesbe, ha kéred?
Első vagyok:
Bunkó voltam? kösszépen!
Ebben a kérdésben a reklamálás számomra azt jelenti, hogy odamegyek az óvónénihez, és elkezdem verni az asztalt, miért csak az én kislányom az egyedüli lány a csoportban.
Erről nyilván senki nem tehet. Ha a vegyes csoportba rakják, akkor lehet, az lenne a kérdés, "Reklamálnátok-e, ha az ovis csoportban a ti gyereketek jóval kisebb lenne, mint a többi?"
A reklamálás egyből támadást jelent, és sajnos nagyon-nagyon sok szülő gondolja úgy, hogy ha valami nem tetszik, neki joga van mindenért REKLAMÁLNI, azaz verni a palávert, és erre még biztatják is egymást.
Esetleg, ha úgy tetted volna fel a kérdést, hogy mit tennétek a helyemben? Vagy átkérnétek-e a helyemben másik csoportba...stb., mindjárt más hangulata van a kérdésnek, és valószínűleg nem érkezett volna rá rögtön két "bunkó" válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!