Reklamálnátok, ha az ovis minicsoportban a ti lányotok lenne az egyetlen, a többi mind fiú?
16 fiú + a lányom. :(
Hétfő óta járunk, nem tetszik neki... a sarokból nézi a fiúkat. :((( Átirassam a vegyescsoportba?
Bocs, ha nem jól értelmezem, de a mini csoport szerintem azt jelenti, hogy év közben is csatlakoznak, akik közben betöltik a 3-at. Kérdezd meg az ovónéniket (biztos tudják már előre) hogy jönnek e majd lányok is. Lehet már októberben érkezik pár csaj. egyébként ez a fiúknak sem jó, nekik is kell a lánytársaság.
A lányom ovijában 17 lányra van 8 fiú, de a lányok is vannak olyan roszak, mint a fiúk. Viszont ott meg inkább csak babázás, meg főzőcskézés van. Főleg ha pár fiú hiányzik.
De ha kor szerint így vannak a gyerekek, így nagyon nincs mit tenni. A nagyok között meg még kirekesztettebbnek fogja érezni magát.
Megszokja majd a lányod, legalább megtanulja a fiúktól megvédeni magát, nézd ezt az oldalát. A sarokból nézi a többieket, szerintem az első napokban minden gyerek félénkebb, majd belerázódnak, a beilleszkedés pedig nem megy egyik napról a másikra.
Egyébként nálunk a fiam az egyedüli a bölcsiben a csoportjában, a többiek mind lányok. Ez van, nincs máshol hely én örülök, hogy bekerült a bölcsibe, mert hosszú a várólista, és csajozni meg nagyon szeret. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!