Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Reklamálnátok, ha az ovis...

Reklamálnátok, ha az ovis minicsoportban a ti lányotok lenne az egyetlen, a többi mind fiú?

Figyelt kérdés

16 fiú + a lányom. :(

Hétfő óta járunk, nem tetszik neki... a sarokból nézi a fiúkat. :((( Átirassam a vegyescsoportba?

2011. szept. 9. 14:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Bocs, ha nem jól értelmezem, de a mini csoport szerintem azt jelenti, hogy év közben is csatlakoznak, akik közben betöltik a 3-at. Kérdezd meg az ovónéniket (biztos tudják már előre) hogy jönnek e majd lányok is. Lehet már októberben érkezik pár csaj. egyébként ez a fiúknak sem jó, nekik is kell a lánytársaság.

A lányom ovijában 17 lányra van 8 fiú, de a lányok is vannak olyan roszak, mint a fiúk. Viszont ott meg inkább csak babázás, meg főzőcskézés van. Főleg ha pár fiú hiányzik.

2011. szept. 9. 18:51
 12/15 anonim ***** válasza:

De ha kor szerint így vannak a gyerekek, így nagyon nincs mit tenni. A nagyok között meg még kirekesztettebbnek fogja érezni magát.

Megszokja majd a lányod, legalább megtanulja a fiúktól megvédeni magát, nézd ezt az oldalát. A sarokból nézi a többieket, szerintem az első napokban minden gyerek félénkebb, majd belerázódnak, a beilleszkedés pedig nem megy egyik napról a másikra.

Egyébként nálunk a fiam az egyedüli a bölcsiben a csoportjában, a többiek mind lányok. Ez van, nincs máshol hely én örülök, hogy bekerült a bölcsibe, mert hosszú a várólista, és csajozni meg nagyon szeret. :)

2011. szept. 9. 19:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Erdekes, nalunk 3 eve a fiuk voltak tobbsegben, 2 eve a lanyok, most megint tobb fiu van a csoportomban, ez valami tendencia lehet vilagszerte (nem Magyarorszagon tanitok)
2011. szept. 9. 22:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Oh, es egyebkent nem vinnem sehova, legfeljebb "megedzodik" a fiuk mellett, megtanul megvedeni magat, kiallni magaert. Ebben az eletkorban meg ugysem nemek szerint jatszanak, nalunk a legvaganyabb kislany (2 eves) csak fiukkal jatszott. En nem tennem sehova.
2011. szept. 9. 22:37
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Tegnap megbeszéltük az ovónénikkel, hogy átrakják a vegyes csoportba inkább, mert ezt ők is belátták, h tényleg nem jó így. Szerintem ez lesz a jó. Mivel az én lányom amúgy is elég nagyo(os), méretre és agyilag is elég érett, azt hiszem, jobban be fog illeszkedni ide. Köszi még egyszer mindenkinek.
2011. szept. 10. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!