Lányos anyukák, a ti lányotok is ennyire apás?
Két lányom van, mindkettő irtóra apás. De én megértem. Én is odáig vagyok a férjemért. :o)
2 és 4 évesek amúgy. Nagy lányomat éjjel is csak apa tudja megnyugtatni, ha sír.
Én amúgy nem érzem rosszul magam, mert tudom, hogy engem is szeret. Vannak helyzetek, amikor meg hozzám szalad.
Nálunk a normális kategóriában mozog, úgy érzem.
Szia!Saját tapasztalatot sajnos nem tudok írni,de nekem rögtön az jutott eszembe,hogy biztos veled van több időt a kislány,mint az apjával.Gondolom napközben veled van és az apját csak akkor látja,mikor hazaér a munkából,ill hétvégén.Ebből adódóan normális,hogy hiányzik neki az apja és amikor van rá lehetőség vele akar lenni.Ez persze nem jelenti azt,hogy téged nem szeret annyira,mint az apját,csak veled sokkal több időt tölt és a te jelenléted úgymond természetes,megszokott a kicsi számára.Az apjával viszont kevesebbet lehet együtt és ezt a hiányt igyekszik bepótolni,amikor az apja otthon van.
Én erre tippelek,de ha nem emiatt van,akkor se csüggedj,mert ez valószínűleg csak egy átmeneti időszak és abban biztos lehetsz,hogy a kislányod téged is ugyanannyira szeret,mint az apját!
2 lányom van, 1 és 3 évesek.
A nagy mindig az apján lóg (mármint amikor itthon van és nem dolgozik), a pici meg állandóan rajtam. Bevallom nekem ez jó, mert addig se engem "szekál" :)
De megértem, hogy neked ez rosszul esik. Ne látszódjon rajtad, éreztesd vele, hogy szereted. Próbálj kevesebbet foglalkozni a picivel, már ha engedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!