Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lányos anyukák! Nehezen...

Lányos anyukák! Nehezen kezelhető a lányotok?

Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 13:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
igen. 23 hónapos. de sztem ez nem nem függő! :)
2010. nov. 29. 13:45
 2/13 anonim ***** válasza:
A nagy elég nehéz eset volt (ő már 15 éves), most a kicsi egy angyal... igaz, 4. baba :)
2010. nov. 29. 13:48
 3/13 anonim ***** válasza:
Holnap lesz két éves a lányom. Egy "álom" eddig. :) Kopp-kopp... anyu azt mondja, én is ilyen voltam.. :) (ellenben az öcsém!) :--
2010. nov. 29. 13:49
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket! Annak ellenére, hogy nem nem függő, én mégis kíváncsi vagyok a lányos anyák tapasztalatára!
2010. nov. 29. 13:56
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia! 20 hónapos a kislányom. Nálam ez úgy megy hogy 15 hónaposan úgy gondoltam : hát ez nem egyszerű. Aztán 18 hónaposan úgy gondoltam : egyszer csak vége lesz a nehezen kezelhetőségének :), most 20 hónapos egy úgy gondolm : ez egyre rosszabb!!!

Kicsit el lett kapatva a lányom az a helyzet, plusz még rájön a makacssága is, bár én nem érzem azt hogy nehezen kezelhető, mert már megszoktam, első babám.

2010. nov. 29. 14:20
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

2 éves a kislányom, igen nehezen kezelhető. Ha ez számít valamit, skorpió csillagjegyű. Már másfél éves kora óta küzdünk vele: hiszti, dackorszak,... Amúgy nagyon okos, értelmes, sokat beszél,... és persze rengeteget parancsolgat(na). Nem mondanám, hogy túlzottan el lett rontva, szerintem ez egy ilyen időszak az ő életében.

Az biztos, hogy rengeteg türelem kell hozzá, ami nekem egyre kevésbé van, mivel 32 hetes kismama vagyok az öcsivel. Nehéz elviselni a hisztijeit. Ráadásul egész nap pörög, délután sem alszik.

Remélem, hogy idővel csitulnak a problémák. Másfél éves koráig egy angyal volt. Átaludta az éjszakát, könnyen barátkozott, elkezdtük a nyáron a bilizést, mondókákat mondott, "segített" takarítani, nyugodt szívvel mentem vele a boltba,...

Fél éve minden megváltozott, de szerintem kezd javulni a helyzet lassan. (a remény hal meg utoljára ;) )

2010. nov. 29. 14:35
 7/13 anonim ***** válasza:

Nekem a 2. gyermekem lány(3,5 éves),a nagyobb fiú.Nekem mindig nehezebb volt a kislánnyal,akaratosabb,nyöszörgősebb...én meg ezt nagyon rosszul tolerálom.

(De lehet,hogy csak nekem kevesebb már a türelmem)

2010. nov. 29. 14:55
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

2 éves lányom: kiegyensúlyozott, kiszámítható, nyugis, szuperjó természetű, abszolút könnyen kezelhető, ilyen babakora óta.

1 hónapos lányom: ugyanaz, mint a nővére, remélem így marad.

Jó dolgom van :)

2010. nov. 29. 16:47
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerintem a lányom nem tartozik a nehezen kezelhetők közé.

Persze,dackorszakban van,de nagyrészt tudjuk kezelni.Ált.szófogadó gyerkőc.Mi amennyire csak lehet következetesen neveljük és nevelés téren egyet is értünk.Nem szólunk bele egymás pillanatnyi nevelésébe és ha egyikünk azt mondja,hogy nem akkor a másikunk is,így nincs kihez "húzzon".Tudja,hol a határ,de néha bepróbálkozik:-)

2010. nov. 29. 21:37
 10/13 anonim ***** válasza:
Ja,most múlt 2.
2010. nov. 29. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!