Lányos anyukák, ti, hogy oldjátok meg az óvódában azt, hogy a lányotok ne üljön rá a lepisilt wc re?
Szerintem beszélj az óvónőkkel!
A gyereked elmondása alapján küldted a törlőkendőt,de nem
tudod biztosra miért is nedves a wc ülőke,az is lehet,hogy épp a domestosos törléstől nedves.
Az valóban tény,hogy nem törlik minden gyerek után azonnal,ha így lenne abból állna az egész nap,de naponta többször törlik,hidd el.
Szerintem inkább azt kellene,megtanítani a gyerekeknek,hogyha véletlenül félre csurog szóljon
a dadusnak vagy óvónéninek vagy az azt követő gyerek,aki
épp a te kislányod szóljon mielőtt ráülne,persze ez sem egyszerű,mert sokszor a gyerekek az utolsó pillanatban érnek el a wc-re,ezért is történnek balesetek.
Ezt szerintem kicsit felfújod,persze hogy félted a gyermeked,de hidd el az óvódákban és mindenféle intézményben még ha minden gyerek után is takarítják nem 100%-os a sterilizálás,ez fizikailag teljességgel lehetetlen,ez egy közösségben megoldhatatlan.
Gondolj csak bele mennyien fogják meg 1 nap alatt az óvoda bejáratának kilincsét,ezt tuti nem törölgetik még szerintem havonta sem,na itt ezerszer több baktérium található és sokkal nagyobb eséllyel kap el onnan valamit a gyereked!
Nálunk is volt, hogy pisi csöpp volt a wc-n, akkor pont én menntem ki vele wc-re és letöröltem. Ekkor elgondolkodtaam, mi van ha nem vagyok ott? Biztos beleül?
És sokszor nincs lehúzva a kaka, pisi sem, mert egyedül engedik ki a wc-re őket, sajnos. Dadusok nem a gyerekkel foglalkoznak, hanem azzal, hogy mennyi uzsi marad meg és mennyit csomagoljon fel a saját lányának:((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!