Mennyi idő alatt oldódott fel a szorongó gyermeked az óvodában? Sos
múlt héten kezdtük, csak délig van . De sír szorong, olyan szinten, hogy azt látom, darabjaira hullik szét.. féltem, nem mutatom ugyan, biztatom. De kivagyok már idegileg én is.. Szívem szakad bele.. Okos, lány tudja, hogy kell, 6 hónapja készítem rá.. mesekönyv, beszélgetések..stb...és mégis... már a barátnőjével sem játszott tegnap.. :( ne eszik, nem iszik.
Átlendül rajta?
Tapasztalatok?
A fiam szept elején kezdte. Ő már régóta szeretett volna mennni, de sajnos nagyon anyás, így anyával szeretne óvódában lenni. Az első 3 napot (pár órát naponta, míg ottvolt) végigsírta. Dörömbölt az ajtón, mikor először otthagytam...:(
Aztán következő héten már csak akkor sírt, mikor otthagytam, illetve néha napközben.
A harmadik héten már nem sírva ment, de napközben még néha sírdogált. Most tartunk a negyedik héten, már 3 nap volt úgy, hogy nem is sírt, az óvónők szerint szépen játszik, eszik, minden rendben vele. Persze itthon mindig elmondja, hogy nem akar menni, de idővel szerintem szeretni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!