Edus83 kérdése:
Óvodába íratást mikor kell el kezdeni, és minden óvodában kérnek munkáltatóit?
Figyelt kérdés
2011. okt. 11. 13:42
1/7 anonim válasza:
tudtommal egyikben sem kérnek munkáltatóit és a település jegyzője határozza meg a beíratkozás idejét - rendszerint májusban
de egész évben be lehet íratkozni, hisz az ember év közben pl el is költözhet
2/7 anonim válasza:
Ahol túljelentkezés van,ott kérnek munkáltatóit,hiszen csak a dolgozó szülők gyerekeit vehetik fel.
A beiratás ideje szintén a túljelentkezés mértékétől függ, nálunk a gyerek 1 éves korában szokás feliratkozni, tehát 2 évvel előre
3/7 anonim válasza:
nálunk túljelentkezés van és nem kérnek munkáltatóit
csak a böliben
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,még csak 2éves lesz kis lányom január 29én,de már most előre gondolkozom és érdeklődöm.Úgy látom kell is,hogy be vegyék valahová.
2011. okt. 11. 13:51
5/7 anonim válasza:
Első válaszoló a beíratás településenként változó! Attól, hogy nálatok májusban van még ne általánosíts, mert pl nálunk márciusban szokott lenni, nem kell félrevezetni a kérdezőt! A munkáltatóival meg ugyan ez a helyzet, ezt minden óvodában máshogy van. Tudod ahány ház, annyi szokás! Év elején már általában tudni, hogy mikor lesz a beiratkozás, és milyen papírok kellenek. Érdeklődj a településed városhonlapján, az önkormányzatnál, vagy magánál az óvodánál, de szerintem ne itt kérdezd, mert mint írtam, mindenhol másképp van.
6/7 anonim válasza:
Ja és év közben nagyon kivételes esetben vesznek fel csak gyermekeket az oviba, ha van hely vagy ha a szülők dolgoznak.
7/7 anonim válasza:
de attól még be lehet íratni! nyugodj már meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!