Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha bőségesen van hely az...

Ha bőségesen van hely az óvodában, akkor nem is kérnek munkáltatóit?

Figyelt kérdés
2011. szept. 23. 08:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Oda már amúgy sem szoktak. Nálunk azért nem volt olyan nagyon sok hely, de munkáltatóit nem kellett vinni.
2011. szept. 23. 08:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem kérnek munkáltatóit,csak bölcsődében szoktak. Óvodába joga van járni a kisgyereknek azt hiszem 3 éves kórtól, és 5 évesen kötelező.
2011. szept. 23. 08:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Két kézzel fognak kapni utánatok munkáltatói nélkül is. Mi is így jártunk,költözéskor 2 gyerekemet vittem az új oviba. Majdnem kezet csókoltak.
2011. szept. 23. 09:07
 4/7 A kérdező kommentje:

Mi sem túl rég lakunk itt,sok család költözzött a városba az utóbbi 2-3 évben.

Az összes óvodát bővítették mér 2x az utóbbi időben, van hely bőven.

Bár ezeket csak hallomásból tudom,illetékessel nem beszéltem.

Remélem igazatok lesz.

2011. szept. 23. 10:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Az kimaradt,hoyg úgy tudom,ahol nincsen elég hely ott kérik a munkáltatóit, mert aki dolgozik annak a gyerekét veszik be előbb.
2011. szept. 23. 10:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Nálunk sem kértek munkáltatóit, pedig tele voltak az ovik, mikor kifejeztem sajnálatom, hogy nem abba a tagóvodába kerültünk, ahová szerettem volna, azt mondták, örüljek, hogy egyáltalán felvették a gyereket.

A munkáltatóis dolgot azért sem értem, mert rengeteg gyerek van, akinek van kistesója, tehát a mamájuk otthon van, és őket is felveszik.

2011. szept. 23. 10:59
 7/7 anonim ***** válasza:

A bölcsöde az egészségügyi rendszerhez tartozik és az a célja, hogy a gyerekre "vigyázzon" , amíg dolgozik a szülő. Egy szükséges rossz. Ide kell munkáltatói igazolás.

Az óvoda már az oktatási rendszer része, a gyerek fejlesztéséről stb szól, de a szülőről, ide nem kell munkáltatói.

2011. szept. 23. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!