Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kérhet az ovi munkáltatóit...

Kérhet az ovi munkáltatóit ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Ha az 5 éves kislányom most fog kezdeni oviba járni egy közeli városba,én itthon vagyok GYED-en az egy éves ikertesókkal és úgy terveztük,hogy az apuka fogja hazahozni a délutáni alvás után,nem pedig én délben.

Egy anyukától hallottam,hogy amint megtudták az oviban,hogy megszült szóltak neki,hogy vagy hazahozza délben a gyereket,vagy pedig hoz munkáltatóit...

2011. aug. 1. 08:09
 1/5 A kérdező kommentje:

A beszoktatást úgy oldjuk meg,hogy a férjem szabit vesz ki miközben én a kislányunkat viszem beszoktatni.

A hazahozatalról azért döntöttünk így,mert a férjem könnyebben tud érte menni autóval munkából hazafelé jövet,mint én délben busszal az ikrekkel.

2011. aug. 1. 08:13
 2/5 anonim ***** válasza:
hát kérhetnek sajnos ebben a mai világban...a mi városunkban nyárára megvolt szabva hogy az viheti oviba a gyerkőcét akinek mindkét szülő dolgozik..had ne mondjam hogy a sok c*gány ugyanugy vihette a magyar meg nem pedig tuti h azok nem dolgoztak mert ismerjük őket:S
2011. aug. 1. 08:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Az óvodai felvétel egész napra szól,és ha már felvették anélkül,h munkáltatót kértek,akkor most sem kérhetnek.Ha nincs elég hely az altatáshoz,akkor megkérhetik azokat akik otthon vannak,h hozzák el ebéd után a gyereket,de nem kötelezhetnek rá.A te esetedben én biztosan nem hoznám el őt ebéd után,iszonyú macera minden nap ebéd utáni alvás helyett rángatni buszon az ikreket,aztán meg a másik-szintén kicsi-gyereket is,ez nekik a lehető legrosszabb.
2011. aug. 1. 08:29
 4/5 anonim ***** válasza:
A munkáltatóit az óvodai beíratkozásnál kérik. Mivel a gyereked 5 éves, jövőre már iskolás lesz -vagy évvesztes?- így mindegy, hogy az ovi akarja e vagy sem, mi a véleményük az óvónőknek, a gyereknek óvodába kell járnia és nincs olyan, hogy bármiféle kifogással azt kérhetnék, hogy vidd el korábban
2011. aug. 1. 08:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Igaz egy falusi oviban,de óvónő vagyok és életembe nem hallottam még ilyet.Mi soha nem kértünk munkáltatóit.kislányod 5 éves,tehát iskolaköteles lesz és előtte kötelezően óvodába kell járnia.Ennyi.Fel kell venniük,és ha csak helyileg nem szabályozták ők ezt le hivatalosan,nem csinálhatják meg.Nálunk max.nyáron van ilyen délig tartó kérés az otthon levő anyukáktól,amikor nem tudunk össze vonni.De erre is kb.5 éve volt pl.
2011. aug. 1. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!