Én lettem a "suli ribanc" mit tegyek?
Hát sajna nem megoldható...
Vond le a tanulságot az esetből, ebből is tanultál, aztán szeptemberre nézz ki magadnak egy másik sulit, és iratkozz át, aztán kezdj tiszta lappal.
A srácot meg minimum rúgd tökön úgy, hogy kb így fetrengjen utána.
Bocs, de őszinte leszek: A viselkedésed sajnos tükrözi a kérdésedben feltett jelzőt. Azon, ami megtörtént, már nem tudsz változtatni. Viszont a jövőt illetően igen: legközelebb ne viselkedj ilyen könnyen kaphatóan és akkor nem lesznek pletykák sem.
21/L
Valahogy nem tudlak sajnálni.
" ha már úgy is azt hiszi mindenki, hogy ribanc vagyok akkor már mindegy összejöttem az exem legjobb haverjával akinek akkor barátnője volt de tudtam, hogy régebben tetszettem neki így könnyű volt összejönni vele"
Igen, ribanc módjára viselkedsz 16évesen. Nem nevelnek téged rendesen a szüleid?
Ja és REMÉLEM innentől egy életre a fejedbe vésed, hogy suliban, munkahelyen, nem folytatunk senkivel sem viszonyt, ez alap...
Második voltam.
'összejöttem az exem legjobb haverjával akinek akkor barátnője volt' -> Na itt cseszted el!
Ha ezt a lépést nem tetted volna meg, még visszafordítható lenne a "folyamat", na de így...
Ezzel már nem nagyon tudsz mit csinálni, így jártál. Ez egy jó lecke volt neked, legalább ezután nem leszel ilyen naiv. Egyébként nem hiszem, hogy még 2 évig csak a te körbecinkeléseddel fognak foglalkozni az iskolatársaid, egy idő után valószínűle leállnak. Addig viszont kénytelen leszel elviselni az inzultálást.
Hát ezek után a legjobb, amit tehetsz, hogy meghúzod magad. Új barátokat szerezni nehéz lesz, a pasizást meg felejtsd el. Legalábbis a suliból ne keresgélj párt, és legközelebb ne add magad ilyen könnyen, mert ez kicsit gusztustalan. Szerintem.
Alapjában véve igenis működhet egy kapcsolat iskolatársak között (tapasztalat), de nem így, ahogy te csináltad, kedves kérdező. Elszúrtad, ez tény, de senki sem hibátlan.
16 évesen legyen már több eszed, mert így magad alatt vágod a fát. Ne csinálj magadból még nagyobb ribancot...(már elnézést.)
Sok sikert, remélem, azért sikerül javítanod a helyzeten.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!