Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most, hogy kaptam egy új...

Most, hogy kaptam egy új telefont meg ruhákat egyből menő manó lettem? Mit tegyek? Létezik aranyközépút?

Figyelt kérdés

Szóval mi vagyunk (voltunk) a barátnőmmel meg pár gyerekkel a gyökerek voltak a menők a kockák.

Szünet után új cuccokkal meg egy nem olcsó telefonnal mentem vissza és a menők egyből elhívtak engem meg mikor kajálunk is hívnak azasztalukhoz.

Meg van 3 menő csaj és ők is 'barátkoznak' velem.

Komolyan mintha egy elcsépelt nyálas amerikai filmbe csöppentem volna.

Mondtam nekik,hogy hagyjanak békén,eddig nem voltam jó most se legyek erre azt mondják:

"jajj ne nevetess,tudod,hogy mi eddig is szeriztünk (??)

csak nem tudtuk ,hogy közeledjünk hozzád"

Ez most komoly?

A barátom meg a barátnőm (hárman vagyunk jóba) meg szomorúak,hogy vekük nem akarnak barátkozni,mondtam nekik,hogy hagyjátok már őket.

Áhh.

Olyan rossz.

Mindig arról álmodoztam,hogy egyszer énis ott leszek a 'csinosok' között a helyes fiúk jönnek utánnam és nem a stréberek közé csoportosítanak.

Megszoktam,hogy csak akkor szóltak ők hozzám ha házi kelett vagy ha arébb kellet állnom,erre most ott vagyok,hogy velük lehetnék és mégse szeretnék.

Megbolondultam volna?

Ti mit csinálnátok?

Fontos,hogy legyenek barátaim és jó lenne népszerűnek lenni ,de akkor cserbe hagynám az IGAZI barátaimat.

Persze így az IGAZ barátokat választanám,de nem tudok úgy lefeküdni,hogy ne gondolkoznék azon,hogy a menőkkel lógjak és ettől olyan lelkiismeret furdolásom van,hogy elárulom őket,közben nem.

Most kicsit zavarosan írtam le..talán nem is értitek mit makogok meg habogok itt össze vissza,de muszáj volt leírnom meg megosztanom ezt valakivel.még ha nem is érdekel senkit se.

köszi annak aki elolvasta..

2011. jan. 10. 21:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ez nehéz. Szerintem barátkozz mindenkivel. Én is így csinálom. Egyik nap a "nyomi" barátaimmal vagyok, másikon meg a "menőkkel". be lehet osztani. Vagy csinálj menőt a régi barátaidból;) Nem nehéz, kicsi turbózás és ennyi.

13L Te hány éves vagy?

2011. jan. 10. 21:43
 2/3 A kérdező kommentje:

2 nap múlva 14 :)

Hát,de nem szeretném őket megváltoztatni..

köszönöm a választ.

2011. jan. 10. 21:46
 3/3 anonim ***** válasza:
71%

A "nagymenők" nem téged,hanem a cuccaidat szeretik,de amint lesz menőbb,le fognak sz*rni.

Szerintem ez nem kellene neked.Azok a barátaid ott voltak mielőtt "menő" lettél.Kecsegtető a legnépszerűbbek közt lenni,de nem leszel boldog.

2011. jan. 11. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!