Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mitől lettem ilyen életvidám? :-)

Mitől lettem ilyen életvidám? :-)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

14 éves lány vagyok,most 9.es egy gimnáziumban,na de nem ez a lényeg :)

Mostanában olyan vidám vagyok mindig meg pozitivan állok mindenhez..jó tudom akkor most örüljek a fejemnek,de mégis ezt mi válthatja ki?!

Szóval eddig ilyen búval_b@szott voltam. (:

Most meg mindennek a jó oldalát nézzem.

Mindig vigyorgok,olyan boldog vagyok.

Tényleg,szóval ha mondjuk ha megy a hasam,akkor nem kezdek el nyafogni,hogy,jajj most milesz,hanem:

"legalább kitisztul a hasam" meg így minden.

Másnak is van ilyen?

Életemben nem voltam ilyen pozitivum,de elég sok előnye van,például ma már nincs is pattanásom (lekopogom) meg így

nem is tudom,mondjuk elég szeleburdi lettem,de mégis akora változáson mentem túl.

Tavaj még anyuval is mindig(!!) veszekedtem,meg elszöktem meg nagyon sok hülyeséget csináltam most azért ez nem megy

cigizni se akarok már.Mintha megkomolyadtam volna,de úgy,hogy közbe meg viccesebb lette,áh bonyolult (:

Valaki,segítene??!!Mi lehet ez?Miért múlt el ez a "lázadásnak mondott valami" vagy ez még előfog jönni?

És mikor fog kialakulni a személyiségem?

2010. máj. 15. 19:53
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
És nem úgy kell elképzelni,hogy megyek egyedül az utcán és vigyorgok magamban. :)
2010. máj. 15. 19:59
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Szeleburdi lányból leszel érett felnőtt. Nincs ezzel semmi baj. Annyi az egész, hogy meg fogsz komolyodni! :) Értelmes lány vagy, ne cigizz!! Semmi értelme nincs!! Mellesleg a hormonváltozások jellemzőek a kamaszkorra, (pl: amikor megjön, kicsit ingerültebbek a lányok) így veled is ez történik. :) Megkomolyodsz, felnősz. Értelmes felnőtt nő leszel :) Ez az élet rendje!!(általában)
2010. máj. 15. 20:02
 3/13 A kérdező kommentje:

Hát szerencsémre ha megvan,nincs komolyabb bajom,éppen,hogy észreveszem,mondjuk elég erős vérzésem van,de a hasam talán 1.er ha fájt :) (ezt is lekopogom).

Igazából nem nagyon tudok olyan témár amiről ne lehetne velem beszélni.

Igen,mintha komolyabb lennék,de közben meg sokkal nevetősebb lettem,meg pozitivabb,jó lenne ha ez a pozitivum énem megmaradna (:

2010. máj. 15. 20:19
 4/13 anonim ***** válasza:
37%
A canabis hatásai... xD
2010. máj. 15. 20:35
 5/13 A kérdező kommentje:

Ja a canabis-nek ez a mellékhatása?

Akkor itt van a majom babánja elásva :)

Egyébként ez nem volt vicces,najó talán egy picit.

És nehogy elhigyétek nem drogozok,hál istennek.

2010. máj. 15. 20:39
 6/13 anonim ***** válasza:

Hát egyszerűen most könnyebben gurul a szekered:D szóval most picit még könnyebb az életed,mint volt.Remélem majd 9.-től én is ilyen leszek,mint te-életvidám,pozitív,anyámmal nem veszekedős:D

További sok szerencsét neked az életben!

2010. máj. 15. 21:19
 7/13 A kérdező kommentje:

Aranyos vagy :)

Igazából anyuval már csak így össze csípek,de magára hagyom..szóval kiabáljon csak én végig hallgatom aztán ahogy megyek be a szobámba közben anya szemébe nézzek és komolyan szép hangon mondok valamit a szemében,ami nem sértő,de elgondolkodtató.ez a legjobb megoldás számomra,szerintem.

Nem igazából nem lett jobb az életem csak ha ilyen a felfogásom akkor jobb az élet,minek agyaljak ilyeneken.

2010. máj. 15. 21:35
 8/13 anonim ***** válasza:

Velem akkor történt az a 180° fordulat,amikor bekerültem a középsuliba:)

Teljesen megváltozott a felfogásom...Régen félénk,visszahúzódó,stréber lány voltam,akit lehetett csúfolni,mert hagytam magam.Aztán hirtelen egyik napról a másikra életvidám,mosolygós lettem.Szeretek viccelődni,és nem érdekel ki mit gondol rólam,a lényeg,hogy jól érzem magam.Pedig régen,mindenkinek meg akartam felelni,ami lehetetlen,ezért mindig szomorú voltam.

Van rossz oldala is a változásomnk:régen sokat segítettem anyuméknak,rengeteget voltam velük,beszélgettünk meg minden.Most már nem.Konkrétan van,hogy a szobámat se rakom rendbe mert nem érdekel.Apámékkal keveset beszélgetek,mert nincs miről,ha valamit mondok kioktat,engem meg az nem érdekel így csak azt mondom el,amit fontos.Együtt már szinte sehova nem megyünk.Élem a kis életemet.Ha úgy van,a tanácsukat szívesen meghallgatom,de nem szeretem ha megmondják mit tegyek.

Ezt pedig apám nem szereti...szóval ez miatt gyakran áll a bál itthon.

Ennek ellenére szerintem jó irányba változtam,mert az osztálytársaim szeretnek,jólérzem magam a bőrömben,boldog vagyok.Szerintem ez a legfontosabb!:)

15/L

2010. máj. 15. 22:11
 9/13 anonim ***** válasza:
Adjál már nekem is 1 kicsit a porból amit szívtál. :D
2010. máj. 15. 23:43
 10/13 anonim ***** válasza:
Maradj mindig ilyen vidám és legyél végtelenül boldog egész életedben!!!
2010. máj. 16. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!