16 éves gimis lány vagyok most voltam másodikos. Még szeptemberben elkezdtem járni úgymond a gimi legmenőbb pasijával ő végzős volt már régóta tetszett tök jól elvoltunk minden szupi volt aztán 3 hónap után lefeküdtünk nekem az volt az első alkalom.A suliba persze elkezdtek rólunk pletykálni de gondoltam csak féltékenyek. Téli szünetben ő elutazott és mikor visszajött valahogy megváltozott a kapcsolatunk veszekedtünk féltékenykedett és hát januárba szakítottunk. Utána suliba ha elmentünk egymás mellett köszönni se köszöntünk nekem akkor nagyon hiányzott és újra járni akartam vele de neki persze nem mondtam lehet ez egy rossz döntés volt de elkezdtem járni egy évfolyamtársammal (aki ugyan tetszett de nem voltam belé szerelmes) azért, hogy hátha elfelejtem őt. Aztán teltek a hetek de én még mindig őt szerettem ezért eldöntöttem szakítok az akkori pasimmal és visszaszerzem őt.Bementem az osztályába és mondtam, hogy beszélni akarok vele ő rögtön azt mondta újra akarod kezdeni és mielőtt válaszoltam volna ő megcsókolt annyira jó volt megbeszéltük, hogy nála alszom este. Átmentem hozzájuk és lefeküdtünk aztán reggel mondtam neki, hogy nagyon hiányzott nekem erre ő azt mondta neki is hiányzott velem a szex, hogy mondhatott ilyet erre eljöttem. Teljesen kétségbe voltam esve másnap suliban pedig ő elterjesztette, hogy mi volt tegnap meg hogy akkor kap meg engem amikor csak akar. Már a fél suli azt beszélte, hogy egy ribanc vagyok pedig hát ő volt a bunkó. Suliba se mentem három napig valahogy visszaakartam vágni neki ezért gondoltam, ha már úgy is azt hiszi mindenki, hogy ribanc vagyok akkor már mindegy összejöttem az exem legjobb haverjával akinek akkor barátnője volt de tudtam, hogy régebben tetszettem neki így könnyű volt összejönni vele. A volt pasim kiborult mikor megtudta és összeverekedett a "volt" legjobb barátjával és én örültem, hogy visszavágtam neki de valahogy mégis volt egy kis bűntudatom aztán április lett ők elballagtak. A május szörnyű volt szinte minden csaj pletykált rólam és egy csomó pasi azt hitte csak úgy lefekszem velük egy randi után na persze. A barátnőimről kiderült csak addig voltak igazi barátnők míg én voltam a menő csaj. Nem akarom ezt fojtatni szeptembertől csak gey átlagos csaj akarok lenni ez még megoldható?
te még csodálkozol?te tényleg ribanc vagy....a szüleid büszkék lehetnek rád
2011. júl. 25. 18:55
12/34 anonim válasza:
Oltsátok már tovább...
Amúgy elcseszted, ezt te is tudod, de nem minden ember kegyetlen; bizonyítsd be, hogy normális maradtál, szerezz más barátokat. Itt a nyár, hidd el, annyira lefoglalja majd a pletykafészkeket, hogy ők kivel bújtak ágyba, hogy rólad el fognak feledkezni... Változtatni már nem tudsz, de segíteni magadon igen. Mostantól legyél kedves mindenkivel (a lúzerekkel is!), tanulj, ne legyél könnyűvérű, és rendbejön az életed. Szurkolok.
2011. júl. 25. 20:32
13/34 anonim válasza:
:) a legtöbb ilyen korú lány naiv és hiszékeny meg itt a nagy szerelem, egyéb... az ilyen korú pasik pont ezért keresnek 14-16 éves csajt. pontosan csak arra kellettél neki... sajnos
2011. júl. 25. 21:38
14/34 anonim válasza:
ha ribi vagy viselkedj méltóan hozzá :D
2011. júl. 25. 21:57
15/34 anonim válasza:
Igen.Mi a kérdés?Valóban r*banc vagy!Váltogatod a partnereidet, csak a szex kell neked, és egyik fiútól a másik fiúhoz mész, ez a r*bancság!Nem is csodálnám, ha 1-2 év múlva a sarkon állnál!Csak össze ne szedj vmi AIDS-es vírust...
Nempublikus/L
2011. júl. 26. 10:35
16/34 anonim válasza:
az utolsónak igaza van
2011. júl. 26. 13:28
17/34 anonim válasza:
Basszus... Mintha ti soha nem követtetek volna el hibákat. Könnyű így osztani az észt, csak gondoljatok bele, ti milyen boldogok lennétek a helyében. Vagy soha nem szerettetek senkit annyira, hogy bármit megtettek volna értük? Azért írta ki a kérdést, mert segítségre van szüksége, változni akar. Most ezért bélyegzitek meg? Hát gratulálok... Sokra megy vele, hogy ti k.rvázzátok itt.
Kérdező, már írtam választ. Gondolom te is tanultál belőle, mostantól minden máshogy lesz. Sok sikert.
2011. júl. 26. 13:46
18/34 anonim válasza:
Húú te veled aztán forog az élet . Tényleg elég zűrös az életed ! De a tiéd azt csinálsz vele amit akarsz . Ne csinálj semmit hidd el elfelejtik kb egy hónap sem kell hozzá !
2011. júl. 26. 15:11
19/34 anonim válasza:
Az utolsó ne legyen benne biztos.A barátnőm és én kaptam egy becenevet.Az év végéig igy szólított benünket a fiú.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!