Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? HOgy kapjam...

Mit csináljak? HOgy kapjam össze magam?

Figyelt kérdés

16/L vagyok.

Nagyon szeretet-,illetve figyelemigényes.

Szeretek beteg lenni, stb, de nem azért mert "beteg vagyok", hanem az abból származó figyelem miatt.

NAgyon szomjazoma figyelemre, de nem tudom, hogy miért. Sokszor úgy érzem, hogy nem kapok eleget. Szívesen segítek az embereknek a lelki gondjaikban, de néha úgy érzem, hogy tojnak az én lelki világomra, ha írom, hogy sírhatnékom van, nem mindig kérdeznek vissza miért, ha el is mondom, mi nyomaszt, kapok rá egy annyit, hogy "az nem jó", "értem", " az rossz"....de tőlem mintha a megoldást várnák el, olyan kérdéseket tesznek fel, amikre enm tudok válaszolni.

Egyszer nagyon a bajban voltam, olyankor tényleg segítenek, de úgy nem szívesen mondom el, hogy mi nyomaszt, ha annyit írnak rá: értem. Én azért válaszoljak olyanokra, amiket nem tudhatok.

Itthon is néha úgy érzem, hogy, bár szeretnek, de nem mindig kapok elegendő figyelmet, olyan van bennem, hogy hahó, vegyetek már észre.

Van, hogy el is mondom, mi a baj, de enm mindig könnyebbülök meg, és rossz szokás, hogy szeretek panaszkodni, azért, mert úgy figyelmet kapok...Tudom, hogy ez nagyon nem jó....de mit tehetnék ez ellen?

Egész nap a gép előtt ülök, lassan már tényleg bolond leszek :D

Kérlek, ne hurrogjatok le, normális és kultúrált válaszok jöhetnek egyaránt pozitív és negatív, de lehurrogást légyszi ne =)

2011. jún. 30. 12:20
 1/10 anonim ***** válasza:

Mintha épp magamat olvasnám,totál ugyanilyen vagyok,csak egy évvel fiatalabb kiadásba.Fogalmam sincs,mit lehetne tenni.Én már elhatároztam,hogy a sorsomnak nem állok ellen,segítek másoknak.Nem várom már valahogy,hogy szeretetet adjanak.Általában úgy érzem,hogy csak én adok.Van egy szerelmem,aki ad.De úgy érzem,hogy néha ő sem ad eleget.Nem tudom,mintha nem szeretnének engem az emberek.Még a családom sem,pedig okuk nincs rá,hogy ne szeressenek.Segítőkész vagyok,nem iszok alkoholt,nem drogozok és nem cigizek.Fogalmam sincs,hogy miért vagyok én ilyen,amilyen vagyok.Ha már nem segítenék ennyit másoknak a lelkiekben,akkor talán észrevennék,hogy én is érző emberi lény vagyok,nekem is kell a segítség,a szeretet.:( de még nem döbbentek rá.:(

15/L

2011. jún. 30. 12:47
 2/10 A kérdező kommentje:

:) Hát, akkor mások is vannak így ezzel :/

A barátodat becsüld meg, szeressétek egymást=)

Annyit gondolkoztam, hogy mi lehet, meg ilyen, és én is gondoltam arra, amire Te, hogy ha nem segítenék nekik akkor észrevennék...De nem tudok nem segíteni, ha látom, hogy lelkiekben bajban vannak=(

Lehet, hogy ez is a kamaszkor része, kitudja=)

De mindenesetre Én is úgy érzek, ahogy Te, hogy lehet hogy ez a Sorsom, hogy segítsek=)

2011. jún. 30. 14:09
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem keressük a munkát is ebben.Én próbálok olyan szakra járni,amivel később segíthetek.Lehet,hogy gyermekgondozó és ápoló leszek,másodállásban pedig pszichológus akarnék lenni,bár az egy álom nekem.:)Szóval fel a fejjel,te is megfogod találni a számításaidat az életben:)

15/L(első válaszoló)

2011. jún. 30. 14:45
 4/10 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyos vagy, köszönöm =)

Én is valamiféle orvos szeretnék lenni, segíteni az embereken =)

Remélem neked a legjobbakat, maradjunk meg olyanok, amilyenek =) :)

2011. jún. 30. 17:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Köszi:)fogadjuk el olyannak magunk,amilyenek vagyunk:DD
2011. jún. 30. 17:35
 6/10 anonim ***** válasza:
n is teljesen így érzek:s 16L
2011. jún. 30. 17:54
 7/10 anonim ***** válasza:
én*
2011. jún. 30. 17:54
 8/10 A kérdező kommentje:

:( Komolyan, mi leszünk a szeretetéhesek klubja, vagy nem tudom:D

AZért gondolokodom, hogy mi lehetne kisebbfajta megoldás,de tényleg fogadjuk el magunkat,ha eszembe jut valami, akkor majd írok=)=)

2011. júl. 1. 10:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Na, akkor énis csatlakoznék, mert ugyanebben a helyzetben vagyok.

Minden barátnőmnek én segítek, és általában tudok is, de nemnagyon tudják ezt viszonozni, és néha az az érzésem, hogy csak arra kellek nekik, hogy segítsek, de ők nem tudnak nekem. Közben folyamatos lelkiismeret furdalásom van, amiért elvárnám, hogy törődjenek velem...Lehet hogy tényleg a kamaszkorral jár.

15/L

2011. júl. 1. 22:43
 10/10 A kérdező kommentje:

Igen, a lelkiismeret-furdalás a másik dolog...

Hát, reménykedjünk, hogy kinőjük...de ahogy írták, próbáljuk a hasznunkra fordítani, hátha úgy jobb lesz=)

2011. júl. 3. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!