Szerintetek Magyarországon engedélyezik ezt a evet? Mert át szeretném majd valamikor neveztetni magam, csak nem hiszem hogy lehet o. O
most vagyok liliána (amit egész életemben gyűlöltem)
és úgy döntöttem,majd valamikor átkereszteltetem magamat April-re :)
valamiért nagyon tetszik :D
csak az a baj hogy ugye külföldi név
és nem hiszem hogy engedélyezik :S
lehetne ez a nevem?
13l
jó akkor leszek Épril :D
de a liliánát rühellem,egyszerüen kiskorom óta gyűlölöm
ha valaki úgy nevez hogy lili,lilián,vagy liliána,oda se figyelek..nagyon utálom,ezért szeretném majd később megváltoztatni :)
13 éves vagy, még sokat változol, ennyi idősen én is utáltam a nevemet, sőt, egész kamasz koromban, most meg kifejezetten szeretem és nagyon örülök, hogy ezt a nevet kaptam :).
Amúgy csak egy vélemény és tudom, hogy most hiába mondom, de a Liliána, főleg a becézése, a Lili, szerintem nagyon szép név!
L/24
szerintem már nem fogok megváltozni
a lilivel meg az a bajom hogy
1. nem tetszik
2. az utcánkban lakik egy csaj akit lilinak hívnak és miatta nincs kutyám ...
hosszú történet
de elmesélem :Đ
annyi volt hogy apám sétáltatta a kiskutyánkat és az a hülye liba a rusnya öccsével elkezdték buzerálni szegénykét és amikor apám egy pillanatra nem figyelt oda,elszaladt és megkergette a két gyereket
és SEMMI bajuk nem lett csak futottak egy kicsit ...
erre hazarohantak és az anyjuknak azt hazudták hogy megharapta őket a kutyánk ...
és az anyja átjött ordibálni hogy feljelent minket meg minden és végül el kellett altatni
azóta nem hogy nem tettszik,de egyenesen rühellem azt a nevet hogy lili .........
Engedélyezhetik, de csak fonetikusan leírva.
Tehát: Épril.
ennek örülök :D
és ha kiköltöznék majd pl Amerikába,akkor ott meg normálisan,April-nek kellene írni?
Értem, hogy rossz emlék... Sajnálom!!!
Kicsit off, bocsáss meg érte, de azon is gondolkodj egy picit névváltoztatás előtt, hogy mi (én is utálom a nevem), akik nem szeretjük a nevünket, igazából magunkat nem szeretjük túlzottan. Ha felvennék egy más nevet, más identitását venném magamra, valakit, akire felnézek, de soha nem találnám meg, ki is vagyok én igazán. Mi az a pozitív dolog, amivel meg tudnám tölteni nem túl szép nevem. Még egyszer bocs az offért, nálad talán más a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!