Van ilyen tábor valahol Magyarországon?
Olyan tábor, mint amilyen a Camp Rock:D Nem, nem nézek Disney csatornát, ezt az egy filmjüket láttam, és nagyon megtetszett... Tehát valami zenélős, éneklős, barátkozós tábor:) Tud valaki ilyesmit? kezdő gitáros&énekes vagyok amúgy:)
13L
Biztos vannak ilyen zenei táborok, de így most nem tudok neked mondani. esetleg keresgélj itt:
:)
Animal Cannibals tábor van!
mondjuk az inkább HipHop-os (nem tudom milyen zenét szeretsz.)
Én tavaly voltam és nekem nagyon bejött. ;D
Tutit,hogy vannak.
Én táncolok és mindig megyek táborokba (mondjuk külföldre inkább),de Magyarországon én kutyás táborba voltam ahova a kutyámmal mentünk szóval ha már ilyen van akkor zenélős is simán van dögivel :D
Keresgélj.
Amúgy én nézem a Disneyt mint mindenki kb a suliból,szóval nem értem,miért hangsúlyoztad ki,hogy nem nézed :D nem hiszem,hogy itt bárki is leszólna miatta,na mindegy..csak leírtam.
Amúgy 100000%,hogy van ilyen tábor,barátnőm is gitáros jópár éve és szokott menni ilyen zenei táborokba :)
Erdélyben gitártábor. Fantasztikus, csak ajánlani tudom mindenkinek. életem egyik legnagyobb élménye
21-L
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 01-27 14:04
AC táboooooor! xD nah igen az... de szerintem nem egy 13 éves lánynak találták ki, főleg ha egyedül menne.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!