Hogy tegyem ezen túl magam? Mit csináljak?
Sokáig karatéztam de nyáron teljesen ellettem tiltva /egészségi okok miatt/ és azóta teljesen be vagyok hülyülve. Mármint addig sokáig segített nekem szószerint mindenben.
Mielőtt elkezdtem volna karatézni, nehezen kezelhető voltam, nem érdekelt semmi, és eléggé könnyen kihoztak a sodromból. Amikor elkezdtem csinálni utána teljesen ok volt minden könnyen áttudtam tenni a dolgokon / sokszor bántanak a suliba/ azóta nem...17l
őszintén mit?
mindenféle harcmüvészettől, bunytól elvagyok tiltva
vízi sportok megint nem mert a bőrömön kijöttek valami cuccok...
focit, kézit, kosárt még a nézésétől is elmegy a kedvem
táncolni magam se tudom elképzelni...
futás az ilyen időbe rossz + csapattal jó
más meg a környéken nagyon nincs
Hát igen, nagyon rossz lehet. Volt egy ismerősöm, ő is le lett tiltva a karatéról. versenyszerűen űzte, aztán egy edzésen őt kérték meg, hogy helyettesítse az edzőt és egy izgága kis hülye szétrúgta a térdét. Szét szakadtak a szalagok, mai napig sántít. :(
Ő pl. elkezdett kondiba járni és totál ráfanatizálta magát.
sajnos ez van ha tapasztalatlanabb a partnered... /jó nem mindig de olyankor fordul elő leggyakrabban/ gondolom utána járhatot fizikora...
sokáig voltam úgy hogy akkor ráfekszek a tanulásra /tény jobbak a jegyeim majdnem egy egész jegyel/ de néha azon is csak felhuzom magam
mert úgy volt hogy nyelvvizsgára felkészülök vagy érettségizek angolból <--legalább eltereli a figyelmem gondolván /legalábbis nyárelején így volt mert eddig abból 4-5esim voltak mindig/ jelenleg nem engednek
úgy vagyok hogy még info-ból hátha engednek... de nem tudom
ha nem tényleg lekéne kötnöm magam vagy nem tudom mert utóbbi időbe hogy sok stressz ér eléggé nehéz kezelnem magam /legnyugtatni magam, ill. ha valaki piszkál azóta nehezebben viselem/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!