Én rosszul vagyok attól, ha a karomba kapom az oltást kiskorom óta. És mindig nagyon fáj. Lehet beoltatom magam, szerintetek lehetne úgy kérni h fenékbe kapjam? Lehet hülye kérdés.
Figyelt kérdés
2009. dec. 3. 20:29
2/11 anonim válasza:
Fenékbe vagy 5x jobban fáj. Amúgy nem kérheted, már csak azért sem, mert utána 3 napig nem tudnál még talán járni sem, de leülni biztos nem menne.
3/11 anonim válasza:
Nem hülye kérdés, csak hiszti. Kb. 2 másodperc volt, észre sem vettem, hogy mikor adta be, azt hittem még ezután kapom, hogy csak törölget a vattával és már kész is volt.
4/11 anonim válasza:
a sok nagyokos....biztos hogy lehet fenékbe kérni mivel testvérem és férje oda kérte. és utána sem volt semmi, rendesen dolgoztak, nem hogy 5 napig le sem tudna ülni...
5/11 anonim válasza:
Igen, a sok nagyokos eüs akik az előírás szerint dolgoznak, miszerint nem lehet fenékbe beadni... De nem baj, mindíg vannak más nagyokosok, akik csak azért is kitalálnak valamit, hogy kötekedhessenek...
6/11 anonim válasza:
tudod ezt nem kitaláltam hanem leírtam ami történt
8/11 anonim válasza:
Az H1N1 elleni védőoltást IZOMba kell beadni.
Általában ha nem kell mást beadni miután elég fejlett a felkarizom, oda szokták adni avédőoltásokat. Mivel kis csecsemőknek még nem az, azért kapnak combba...aztán ők is karba monden oltást.
ha például valaki Indiába vagy Afrikába utazik néha 8-10 oltást is kap szinte egyszerre különböző helyekre(karokba, combokba, fenékbe, sőt mellizomba is)
Így igazából nincs akadálya, hogy máshová kérd, ha abszolút irtózol a karbavaló oltástól. De az oltó orvos is valószínűleg meglepődik, és megpróbál meggyőzni, hogy semmi okod félni az oltás karba történő beadásától.
9/11 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm a combjába kérte. A orvos azt mondta, hogy akárhova be lehet adni.
10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2009. dec. 5. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!