Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Én rosszul vagyok attól, ha a...

Én rosszul vagyok attól, ha a karomba kapom az oltást kiskorom óta. És mindig nagyon fáj. Lehet beoltatom magam, szerintetek lehetne úgy kérni h fenékbe kapjam? Lehet hülye kérdés.

Figyelt kérdés
2009. dec. 3. 20:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
azt csak karba adják szerintem
2009. dec. 3. 20:35
 2/11 anonim ***** válasza:
47%
Fenékbe vagy 5x jobban fáj. Amúgy nem kérheted, már csak azért sem, mert utána 3 napig nem tudnál még talán járni sem, de leülni biztos nem menne.
2009. dec. 3. 20:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem hülye kérdés, csak hiszti. Kb. 2 másodperc volt, észre sem vettem, hogy mikor adta be, azt hittem még ezután kapom, hogy csak törölget a vattával és már kész is volt.
2009. dec. 3. 20:38
 4/11 anonim ***** válasza:
25%
a sok nagyokos....biztos hogy lehet fenékbe kérni mivel testvérem és férje oda kérte. és utána sem volt semmi, rendesen dolgoztak, nem hogy 5 napig le sem tudna ülni...
2009. dec. 3. 20:50
 5/11 anonim ***** válasza:
Igen, a sok nagyokos eüs akik az előírás szerint dolgoznak, miszerint nem lehet fenékbe beadni... De nem baj, mindíg vannak más nagyokosok, akik csak azért is kitalálnak valamit, hogy kötekedhessenek...
2009. dec. 3. 21:12
 6/11 anonim ***** válasza:
51%
tudod ezt nem kitaláltam hanem leírtam ami történt
2009. dec. 3. 21:26
 7/11 anonim ***** válasza:
nyaf-nyaf-nyaf
2009. dec. 3. 21:37
 8/11 anonim válasza:

Az H1N1 elleni védőoltást IZOMba kell beadni.

Általában ha nem kell mást beadni miután elég fejlett a felkarizom, oda szokták adni avédőoltásokat. Mivel kis csecsemőknek még nem az, azért kapnak combba...aztán ők is karba monden oltást.

ha például valaki Indiába vagy Afrikába utazik néha 8-10 oltást is kap szinte egyszerre különböző helyekre(karokba, combokba, fenékbe, sőt mellizomba is)

Így igazából nincs akadálya, hogy máshová kérd, ha abszolút irtózol a karbavaló oltástól. De az oltó orvos is valószínűleg meglepődik, és megpróbál meggyőzni, hogy semmi okod félni az oltás karba történő beadásától.

2009. dec. 4. 10:46
 9/11 anonim ***** válasza:
48%
Az egyik ismerősöm a combjába kérte. A orvos azt mondta, hogy akárhova be lehet adni.
2009. dec. 5. 00:13
 10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2009. dec. 5. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!