Voltál már részeg? Milyen érzés?
Igen. Hát elég fura érzés,de jó. Habár igaz,hogy nem sokmindenre emlékszek. Mindenkinek azt mondtam,hogy szeretem és,hogy nem-e haragszik rám. Busszal mentem haza az unokatesóimmal.
14L
En a mostani szilveszternel voltam enyhen szolva egy kicsit reszeg.Mar tobbszor is ittam de a tobbi esetnel meg csak be voltam csicsentve kiveve az utolso alkalmat.Osztalytarsakkal szilvesztereztem ahol termeszetesen volt boven pia.Nem emlekszem mar pontosan hogy milyen piak voltak de Jager,pezsgo meg sor az tuti hogy volt es en boven ki is hasznaltam az alkalmat.A nem tudom mar hanyadik pohar pezsgo utan leultem egy kanapera 2fiu koze es egyre jobban ereztem hogy itt bajok lesznek,mar most szedulok pedig meg csak 10ora fele lehetett.Ez utan feketeseg.Majd a kovetkezo amire emlkeszem ezutan az egy kepben maradt meg hogy az egyik fiu baratommal beszelgetek egy babzsakfotelben,majd ujra csak feketeseg.Kovetkezo amire emlekszem hogy rajta fekszek es egymas kezet fogjuk.Meg mindig nem emlekszem arra hogy ez hogyan tortent.Ezen az esten tobbszor is smaroltunk.O is elegge ittas allapotbam volt de en sokkal jobban.Vegig nagyon jo kedvem volt es nagyon szerettem mindenkit es meg valakinek egy igeretett is tettem(nem tudom hogy mirol volt szo)3ora fele kezdtem el kijozanodni es durvan fajt a fejem.Delutan a gyomrom egett...Mit se mondjak sok kep es video is keszult ezen az esten amiket en piasa,nagyon mosollyal az arcomon tobb embernek is elkuldtem....Talan nem a pia mennyiseggel volt itt a baj mert ennel sokkal tobbet ittam mar es akkor nem volt gond hanem az volt a baj hogy nem ettem szinte semmit se!Szoval igen a piaval csak mertekkel kell inni es MINDIG egyel elotte rendesen!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!