Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Voltál már részeg? Milyen érzés?

Voltál már részeg? Milyen érzés?

Figyelt kérdés
kort és nemet, azért kérdezem mert én még nem és kiváncsi vok, milyen érzés ja és 15/L :) köszi előre is ^^
2011. jún. 27. 14:23
1 2 3 4 5
 31/42 anonim válasza:
100%
menj haza teleporttal az a legbiztosabb ;)
2011. jún. 27. 20:58
 32/42 anonim ***** válasza:
95%

Nem, nem voltam, soha az életben egy csepp alkoholt még nem ittam, csak pezsgőt barátnőm szülinapi buliján, de az is alkoholmentes volt :D És ciki-nem ciki én erre büszke vagyok.

14/L

2011. jún. 27. 22:00
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

én voltam.. Semmire nem emlékszem, azt se tudom, hogy jutottam haza. Azóta se rúgtam be annyira. Bár holnap után ünneplem a 18. szülinapomat.. úgyhogy nem kizárt , hogy megismétlődik ez az eset, pedig nem szeretném :) Nem jó részegnek lenni.:)

Lassan 18/L :D

2011. jún. 27. 22:45
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
ISTEN ÉLTESSEN! :D
2011. jún. 28. 13:41
 35/42 A kérdező kommentje:
jah köszi a válaszokan és HBD
2011. jún. 28. 13:42
 36/42 anonim válasza:
48%

Fuh,akor elmesélem:

Haveromékkal voltunk egy csajnál,erre kínálgatott minket sörrel.A többiek már rég ittak,én még nem.-Na jó,egy korty nem árt-gondoltam.Beleittam,éés,hát félóra múlva elég fura volt a világ :Đ minden pörgött forgott,haverom rollerrel állra is esett,én meg beszédültem a csalánba,meg ilyen bokrokba xD a másik haverom meg fejjel nekiment a falnak,azt mondta nemlátta xD

És akkor ,miután már kicsit jobban lettünk,és fájt a fejünk,megfogadtuk: SOHA TÖBBET ! xĐ

12/F

2011. jún. 29. 01:08
 37/42 anonim ***** válasza:
96%

Egy korty sörtől berúgtál ?

Hát ahhoz kell tehetség...

2011. jún. 29. 09:38
 38/42 anonim válasza:
100%
részeg nem voltam még csak spicces. és az is pont ugyan olyan jó. nevetek mindenen hülyéskedek, és közvetlen leszek ami egyébként kicsit sem jellemző rám, így nagyon tudom élvezni. énekelek nekik, táncolok, és a legviccesebb hogy próbálom megértetni velük hogy én kicsit sem ittam, és teljesen komoly vagyok. persze végig nevetek csak úgy magamon:) ritkán fordul elő így is. szóval még nem is szégyenlem:)
2011. jún. 29. 12:33
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok rá büszke,de voltam már.Eleinte tényleg vicces,de sajnos én az a típus vagyok,hogyha eljutok addig,hog "jól érzem magam",utána még többet iszok,és volt már,hogy hánytam(csak egyszer,többször nem is szeretném),de érdekes módon másnapos még nem voltam.Egyébként ilyenkor állítólag mászok mindenkire :/

De a hányós alkalom óta már nagyon vigyázok,hogy csak picit érezzem jól magam.

15,5/L

2011. júl. 2. 10:12
 40/42 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!
2011. júl. 2. 15:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!