Voltál már részeg? Milyen érzés?
Nem, nem voltam, soha az életben egy csepp alkoholt még nem ittam, csak pezsgőt barátnőm szülinapi buliján, de az is alkoholmentes volt :D És ciki-nem ciki én erre büszke vagyok.
14/L
én voltam.. Semmire nem emlékszem, azt se tudom, hogy jutottam haza. Azóta se rúgtam be annyira. Bár holnap után ünneplem a 18. szülinapomat.. úgyhogy nem kizárt , hogy megismétlődik ez az eset, pedig nem szeretném :) Nem jó részegnek lenni.:)
Lassan 18/L :D
Fuh,akor elmesélem:
Haveromékkal voltunk egy csajnál,erre kínálgatott minket sörrel.A többiek már rég ittak,én még nem.-Na jó,egy korty nem árt-gondoltam.Beleittam,éés,hát félóra múlva elég fura volt a világ :Đ minden pörgött forgott,haverom rollerrel állra is esett,én meg beszédültem a csalánba,meg ilyen bokrokba xD a másik haverom meg fejjel nekiment a falnak,azt mondta nemlátta xD
És akkor ,miután már kicsit jobban lettünk,és fájt a fejünk,megfogadtuk: SOHA TÖBBET ! xĐ
12/F
Egy korty sörtől berúgtál ?
Hát ahhoz kell tehetség...
Nem vagyok rá büszke,de voltam már.Eleinte tényleg vicces,de sajnos én az a típus vagyok,hogyha eljutok addig,hog "jól érzem magam",utána még többet iszok,és volt már,hogy hánytam(csak egyszer,többször nem is szeretném),de érdekes módon másnapos még nem voltam.Egyébként ilyenkor állítólag mászok mindenkire :/
De a hányós alkalom óta már nagyon vigyázok,hogy csak picit érezzem jól magam.
15,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!