Voltál már részeg? Milyen érzés?
Igazán részeg nem, csak becsiccsentve. Vigyorgás, felszabadultság, kábaság. Olyan minden jó-érzés. Ám mivel mindig bnőkkel megyek, mindig van egyfajta józanság is mellette.
Ha valamelyikük bajban van, rögtön segítek neki, bármennyit is ittam (és érdemben segítek, szóval hiába vagyok kába is akár, egyből vészüzemmód, és logikus gondolkodás), meg aggódok értük, ha nagyon eltűnnek. Szóval őket jobban féltem, mint magamat - de ez kölcsönös. :)
először barátnőm 18. szülinapján ittam... vicces volt...
többnyire mókás... hirtelen minden vicces lesz, a gondolataid egész összeszedettek, de kimondani már nem nagyon tudod a dolgokat... nem tudod jól kiszámítani a mozdulataidat... ilyenkor dől borul minden... még te is.. :)
De jó ha figyel valaki, mert minél többet iszol, annál kevésbé érzed az ízét vagy az erősségét... egyszer nagyon túlittam magam... és nagyon félelmetes volt, mert semmit nem bírtam csinálni... nem bírtam beszélni, menni... csak feküdtem és nagyon durván forgott a világ és csak annyit tudtam hajtogatni a barátnőmnek, hogy félek, félek, félek... Elvesztettem minden kontrollt magam felett... utána hánytam és kicsit jobb lett... azóta max. 2 pohár pezsgő...
L/22
Ezek a nem emlékszel semmire válaszok eléggé pontatlanok. Eléggé emberfüggő, ki hogy reagál rá. Oszttársammal ugyan annyit ittunk, én iszonyú rosszul lettem ő nem, viszont ő másnap semmire nem emlékezett én meg igen. Számtalanszor voltam már részeg és egyetlen egyszer volt olyan, hogy nem maradt meg sok minden, de miután elmesélték, mi történt nagyjából beugrottak a dolgok.
Amúgy meg ha soha nem ittál még, egy korsó sört és két felest ajánlok. Lehet a második nem is fog kelleni. A sör úgyis megdobja. Ezzel egy kellemes hatást fogsz elérni, tutira nem leszel rosszul.
ma 15:08 vagyok.
Azért nem biztos, hogy attól a korsó sörtől, meg 2 felestől ki leszel.
Én 1 korsó sört, 2 bambuszt [boroskóla] [2 x 2 dl], 1 energiaital-vodkát [2 dl], 4 felest, meg más italából 1-1 kortyot ittam, mégis csak annyira voltam berúgva, hogy mosolyogtam mindenen, és kb félóráig tántorogtam.
Más azt mondta, hogy fura, hogy ennyire bírom a piát, ha ők ennyit ittak volna, nagyon ki lettek volna ütve.
14/L
Szégyen vagy nem sz*rok rá én még nem :) igaz szoktam inni ma is voltam :D de részegségig még nem mert elfogy a PÉNZ :S
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!