Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Voltál már részeg? Milyen érzés?

Voltál már részeg? Milyen érzés?

Figyelt kérdés
kort és nemet, azért kérdezem mert én még nem és kiváncsi vok, milyen érzés ja és 15/L :) köszi előre is ^^
2011. jún. 27. 14:23
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%

Igen, 2x, de nem durván. Csak mindenen mosolyogtam, meg röhögtem, mikor először voltam berúgva, akkor fél-1 óráig nem tudtam normálisan menni [tántorogtam], de elég gyorsan kijózanodtam.

Mind2x mikor már a hazamenésre jutott a sor, addigra már teljesen kijózanodtam.:D

14/L

2011. jún. 27. 15:08
 12/42 anonim válasza:
100%

Részegnek lenni nem csupa vidámság ahogy állítják. Persze, egy bizonyos mértékig megváltozol, hiszen a gátlásaid feloldódnak, és ezért olyan dolgokat fogsz tenni, amiket nem szoktál. Pl. normálesetben állj-t parancsolsz magadnak hogy ne puszild meg egy barátnőd száját, de részegen lesz*rod, és simán megteszed, sőt még talán élvezed is. Persze másnap vagy nem emlékszel (ez akkor van ha annyit iszol hogy hánysz és K.O.) vagy pedig ki vagy száradva, hiszen az alkohol a szervezet vízigényét nem elégíti ki. Ergo. Jó a pia egy mértékig. :)

19*F

2011. jún. 27. 15:11
 13/42 A kérdező kommentje:
köszi :))
2011. jún. 27. 15:12
 14/42 anonim ***** válasza:
77%

Én 13/L létemre nem voltam (nem is tervezem egy darabig), de azt mondják, gátlástalanná válik az ember és másnap nem emlékszik semmire (max. képek maradnak meg). Szóval úgy van, ahogy az előttem szólók írják.

Amúgy ha annyira érdekel, próbáld ki és megtudod.:D

2011. jún. 27. 15:30
 15/42 A kérdező kommentje:
oké köszi a válaszokat irhattok még :DD
2011. jún. 27. 15:33
 16/42 anonim ***** válasza:
81%
Én 14 éves vagyok, és én voltam, és nemis tervezem. Inni mértékkel szerintem nem gáz, bár pohárt egy piából, de le soha nem akarok részegedni...
2011. jún. 27. 15:45
 17/42 anonim ***** válasza:
100%

Még nem :D

16/l

2011. jún. 27. 15:59
 18/42 anonim ***** válasza:
100%

Megmondom őszintén nem tudom. Volt egy koncert, ahol eléggé jó állapotba voltam. Fiú haverom szerint én full részeg voltam. Azt tudom, hogy egy kicsit megütött a pia, mert bizony majdnem, hogy éhgyomorra ittam 2 sört, de szerintem nem voltam részeg. A legtöbb mindenre emlékszem, nagyon jó kedvem volt, sokat nevettem, elég sokat poénkodtam, ennek a bizonyos fiú havernak durván beszóltam. Gyakorlatilag az este 98%-ára emlékszem, menni tudtam, hányingerem nem volt, de egy kicsit forgott velem a világ:)

Viszont a fiú haverom tényleg részeg volt, ezért nem igazán hiszek neki, hogy én az voltam. Főleg azok után, hogy néhány nappal később, amikor beszélgettünk mondtam, hogy milyen hülyeségeket hordott össze és csak pislogott, hogy ez most komoly, vagy csak hülyülök.

Szerintem nem voltam részeg, csak becsicsentettem.

16/L

2011. jún. 27. 16:08
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

igen 1-szer. de nem nagyon. viszont mindenen röhögtem meg kicsit tántorogtam meg párszor elestem (a patakparton sétáltunk de azt nem tudom h kerültünk oda...)igazából nem sok maradt meg belőle. de a barátnőm ennél is kevesebbre emlékezett. amikor hazaértünk a szüleim nem vették észre, csak az lehetett fura hogy azonnal elaludtunk..:)

14/L

2011. jún. 27. 16:09
 20/42 anonim ***** válasza:
100%

fura.kicsit olyan mintha álmodnál:D és sokkal felszabadultabb leszel:D

14/L

2011. jún. 27. 16:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!