Mikor elvesztetted a szüzességed részeg voltál?
Figyelt kérdés
Vagy volt benned bármilyen más drog?
Ha igen mi volt az?
2010. dec. 8. 13:11
2/21 anonim válasza:
Részeeg? Rohadt szép emlék lett volna, ha az vagyok akkor...
21L
3/21 anonim válasza:
én 4 liter bort ittam meg előtte, de annyira veszélyesen részeg nem voltam, mert részegen nem nagyon szokott felállni.
4/21 anonim válasza:
Nem. Semmi.
(Endorfin, ha az drognak számít. Boldog voltam és nagyon szerelmes.)
5/21 anonim válasza:
nem teljesen,de egész éjjel dugtunk
6/21 anonim válasza:
Részeg? hajajj! Mint az állat! Tele voltam vodkával teqillával borral, redbullal. mindennel. szép kis hajnal volt az :)
16/L
9/21 anonim válasza:
Nem, nem voltam. A szerelmemmel vesztettem el, több hónap járás után, akivel azóta is együtt vagyok. Kicsit fiatal voltam még (16), de nem bántam meg. Azt viszont biztos megbántam volna, ha valamivel elbódítom magam előtte, mert úgy nem lett volna meghitt, és szerelmes az élmény.
19/L
10/21 GPM válasza:
az egyetlen drog a szerelem volt, mert 15éves voltam:)) Amúgy nem, teljesen józanul tettem. Azóta is együtt vagyunk:)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!