Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Amikor 8-9 éves voltál, akkor...

Amikor 8-9 éves voltál, akkor felétek milyen zenék voltak a menők?

Figyelt kérdés

Én 14 vagyok (lány), tehát nem rég voltam 8-9 éves, de akkor még nem volt Hannah Montana, Selena Gomez, meg ilyen disney-s izék.

Felénk akkor Avril Lavigne volt a legmenőbb, na meg Rihanna, Atomic Kitten meg még egy lányegyüttes, aminek már nem tudom a nevét. Mármint a 8-9 évesek körében volt menő. :)

Most azon gondolkozok, hogy akik nálam 5-6 évvel idősebbek, azoknak vajon ezek az énekesek/bandák egyenlőek voltak akkor a fent említettekkel?

Ja, és szeretted is azokat a "menő" zenéket? Mert én nagyon. :D Avrilt és Rihannát mai napig szeretem...

2011. szept. 14. 00:28
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
1990-et írtunk akkor, és Run DMC, Michael Jackson, Jason Donovan, Milli Vanili, Roxette, INXS, AC/DC, Pet shop boys, Jennifer Rush stb.
2011. szept. 14. 00:43
 2/29 anonim ***** válasza:
66%

Én 1980-ban voltam 8 éves.

Akkor olyan zenék mentek mint az ABBA,boney m, Beatles.(persze ezek csakis hangkazettán,valaki által másolt ami recsegett,ropogott,de nagyon jó volt)

Magyarok közül Edda(kedvencem volt) Bikini,Neoton, Omega..

Ezek voltak az igazi zenekarok,és jó zenék..Ma????? hát nem sok van amire azt lehet mondani hogy jó zene..

2011. szept. 14. 00:49
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Én is 1980-ban voltam 8 éves :) Az előző hozzászólót kiegészíteném még Zoltán Erikával, Dieter Bohlen, Dire Straits, Vincze Lilla, Szandival :)
2011. szept. 14. 00:52
 4/29 anonim ***** válasza:
49%
Előző! Szandi 80-ban még sehol sem volt, 10 évet tévedsz :D
2011. szept. 14. 00:53
 5/29 anonim ***** válasza:
52%
És Zoltán erika is 90-es évek...
2011. szept. 14. 00:54
 6/29 anonim ***** válasza:
96%
00.49 Ma meg az Omegát és a Beatles-t röhögik ki a fiatalok. Változnak az idők, nincs olyan, hogy jó zene, meg rossz zene... korszakok vannak, divatok, újdonságok, új stílusok. Ennyi. Ma nincs jó zene? Hmmmm lássuk csak... Rúzsa Magdi, Caramel, Republic? Ha már Magyarok... Külföld: Beyonce, Amy Winehouse, Pink, Christina Aguilera, Avril Lavigne? Hogy csak a populárisabb műfajban lévő profi hangokat említsük. A te nagymamád meg a Beatles-re közölte, hogy "úristen mi ez, hát hova tart a világ? Bezzeg az én időmben, az Edit Piaf!" :D Szóval ezt a nincs jó zene dolgot hagyjuk... butaság.
2011. szept. 14. 00:59
 7/29 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Hát igen, ezek azért tényleg bő 15-25 évvel előbb voltak, mint mikor én voltam 8 éves, de azért a felsoroltak közül ismerek jó egypárat. :D

2011. szept. 14. 00:59
 8/29 A kérdező kommentje:
ma 00:59 maximálisan egyetértek veled! :)
2011. szept. 14. 01:00
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
1984-ben a Hungária volt a legnagyobb sztár csapat!
2011. szept. 14. 01:09
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

ma 00:59

Ha már nekem írtál a kiírt kérdés helyett.

Na igen..Republic..az nagyon jó kis csapat..De ők már régi banda,hiszen 90-es évektől ismerjük őket..(őket is bírom nagyon,csak hát mindent felsorolni nem lehet.)

A többi magyart hagyjuk inkább..Caramel?? Az kicsoda??

De jut eszembe! Mégis van aki most is jó és magyar..

Mondjuk Judy a Groovehouse-ból..Neki egyedi hangja van.Vagy ott van Wolf Kati (ha már megasztrásokról van szó)

Külföldiek közül Amy Winehouse.nak is különlegesen szép hangja volt.Bár csak az utóbbi időben figyeltem meg..( 1-2 számot elég szépen feldolgozott)

Vannak még persze mai együttesek,énekesek akik egyediek jók.De ők sem ma kezdték a pályát.. Mivel a kérdés az hogy 8 évesen mit hallgattál,mi volt a menő,nem írhattam MAdonnát,Chert,George Michaelt, Doors és a többieket,mert őket 14 évesen kezdtem hallgatni..

A legtöbb mai zenész hamar a süllyesztőbe kerül,és a legtöbben régi számokat,dalokat dolgoznak fel..

(ahogy rihanna is)

UI: Pink az jó..

2011. szept. 14. 01:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!