Amikor 8-9 éves voltál, akkor felétek milyen zenék voltak a menők?
Én 14 vagyok (lány), tehát nem rég voltam 8-9 éves, de akkor még nem volt Hannah Montana, Selena Gomez, meg ilyen disney-s izék.
Felénk akkor Avril Lavigne volt a legmenőbb, na meg Rihanna, Atomic Kitten meg még egy lányegyüttes, aminek már nem tudom a nevét. Mármint a 8-9 évesek körében volt menő. :)
Most azon gondolkozok, hogy akik nálam 5-6 évvel idősebbek, azoknak vajon ezek az énekesek/bandák egyenlőek voltak akkor a fent említettekkel?
Ja, és szeretted is azokat a "menő" zenéket? Mert én nagyon. :D Avrilt és Rihannát mai napig szeretem...
Hú fene tudja mi volt a menő 2001ben :D
18f
Én 13-14-15 voltam amikor ezek az elődadók kezdtek ismertté válni.
8-9 évesen az akkori magyar pop együtteseket hallgattam (V.I.P., UFO, stb.). Külföldiek közül ami akkor az MTV-n ment és megtetszett. De azt hiszem akkor kezdett ismertté válni Britney Spears, Christina Aguilera és a többi régi Disney-s sztár.
Nekem sosem volt különlegesen "jajj imádom, megőrülök, meghalnék ha találkoznék vele*_*" énekesem, egészen mostanáig. 8-9 évesen én azt hallgattam a mi a rádióban ment, és amit a nővérem hallgatott (LL: Junior nem tudom mikor volt, de régen hallgatta a nővérem..) :)
15/L
1997-1998:
Spice Girls, 5ive, Aaliyah, Backstreet Boys, Aqua, No Doubt, Britney, Destiny's Child, N Sync, Evanescence, All Saints, Vengaboys.
22/N
Én a bátyáim zenei stílusát követtem:
Linkin Park, Bloodhound Gang, System of a Down, Náksi és Brunner, Subb Bass Monster, Belga,
Mást nem hallgattam, mert nem igazán tetszett. Max. Tina Turner.
15/L
én most 13 vok akor nekünk guns n' roses, tankcsapda,ákos,michael jackson volt a menő.
és akor is le sz@r tuk az ijen nyávogos p*csákat eddig egész életembe rocker voltam.
Hát már nem ma volt :DD
Rap zenéket hallgattam mert unokatesóim is azt hallgatták.
Eminen, 50cent, 2Pac
ezek kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!