Akkor vetetem le amikor akarom, vagy nem? Fontos:$
4 éve van szabályzóm,és szinte semmit nem csinált azóta, több ok miatt le akarom vetetni,de nem tudom hogy csak akkor veszik le mikor teljesen szabályos a fogsorom, vagy amikor én szeretném?
16L
nekem 2és fél évig volt fogszabályzóm aztán levették és 1 év élszakai aztán rá fél évre elcsúsztak a fogaim és a doki szerint csak én láttam mikor már látható volt a csúszás akkor azt mondta h jó még 1 éve ragasztott és aztán meg 5-6 év hátsó fogszabályzó
szóval a lényeg te fogod bánni amit a fogaiddal csinálsz szerintem hagyd fent
16/l
"Mivel a te fogaid és a te fogszabályzód így azt csinálsz vele amit akarsz."
Már bocs, de a szülei szerintem elég sok pénzt költöttek a fogszabályzásra, úgyhogy ez azért nem úgy megy, hogy fogja és leveteti, mert neki már nem tetszik, vagy mert szerinte "nem csinált semmit".
Kérdező.
Lehet, hogy te nem látsz látványos javulást, a fogak esetében amúgy sem mindig látszik.
Lehet, hogy ha nem viselnéd a fogszabályzód, már szanaszét állnának a fogaid, mert fogszabályzót nem csak meglévő hibák korrigálására raknak fel, hanem jövőben esetlegesen kialakuló problémák megelőzésére is.
Az orvos biztos látja, hogy mennyire válik be a dolog, őt kérdezd meg róla, neki mondd el az aggályaid, hiszen ő ért is hozzá.
Emellett a szüleiddel mindenképpen beszélned kell, mert ők finanszírozzák a kezelést, ami nem két fillér.
Amúgy meg ennyi idősen még lehet, hogy csak azt látod az egészből, hogy milyen "gáz" a fogszabályzó és hogy elcsúfítja a mosolyod stb., de később még örülni fogsz, hogy szép, szabályos fogsorod van.
L/24
Biztos van valami változás a fogaiddal kapcsolatban..szerintem várj még vele.. elhiszem hogy unod,meg minden,nekem is van fogszabályzóm,de megéri... és ráadásul még menő is!
egyébként a kérdésedre válaszolva,szerintem ha megkéred,és megindoklod döntésed,biztos segít..:')
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!