Hogyan hassak rá, hogy merjen nagyot álmodni? Nem akarom, hogy elpazarolja a tehetségét.
Figyelt kérdés
Van egy nagyon tehetséges fiú barátom. Egyszerűen fantasztikusan gitározik, a feje fölött el tud játszani egy szólót és hangja is van. Csak egy kicsit rágyúrna az angol tanulásra, énektanárhoz járna (amit el tudnék neki intézni szinte ingyen) és kész a rocksztár pár év múlva. Ő szeretné is, de azt mondja mindig, hogy úgyse fog sikerülni. Hogyan hassak rá?
13L
2011. márc. 2. 17:33
1/7 anonim válasza:
Biztasd.Vidd el a tanárhoz, eg y próbameghallgatásra!
2/7 anonim válasza:
Szerintem is (1. válaszolo) ,előbb lássa ,hogy van miért küzdenie,és nem fog nekimenni a vak falnak...
3/7 A kérdező kommentje:
már elvittem az énektanáromhoz, egy gitároktatóhoz járunk, vele is beszéltem, hogy biztassa, de szerintem az bántja legbelül, hogy kicsit duci:P Emiatt az önbizalma a béka s*gge alatt van és nem tudom mit kezdhetnék szegénnyel mert iszonyat tehetséges és nem akkora gáz az a hurka a hasán...
2011. márc. 2. 17:48
4/7 A kérdező kommentje:
Amúgy meg a suliból majdnem minden lánynak tetszik még így is, mert helyes:)
2011. márc. 2. 17:50
5/7 anonim válasza:
Jajj ne csinálja már,hogy pár kiló miatt:D
Bíztassa mindenki és ha akarja hanem,menjen valami tehetség kutatóba. Ha ennyire tud gitározni,van jövője a srácnak:D
7/7 anonim válasza:
Bíztasd, meg csapassá neki metallicat hogy lássa micsoda frankó a 21. század JH-jának lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!