Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit jelenthet pozitív terhessé...

Mit jelenthet pozitív terhességi teszttel álmodni?

Figyelt kérdés
Nekem megvan erről egy sajátos véleményem, de másnak a véleménye is érdekelne erről. Mondjuk volt már hogy valaki ezt álmodta?
2010. márc. 27. 10:57
 1/8 anonim ***** válasza:
tipikius vágyálom. olyan, mint amikor a szorult anyagi helyzetben lévő ember azt álmodja, hogy megnyeri a lottó 5-öst.
2010. márc. 27. 11:05
 2/8 anonim ***** válasza:

Sokszor álmodtam + teszttel, rendszerint nemvárt előtti napokban, de utána mindig megjött :(

Egyszer azt álmodtam, hogy megjött, de utána késett és + lett a tesztem.

2010. márc. 27. 11:14
 3/8 anonim ***** válasza:

sajnos semmit nem jelent.én sokszor álmodtam pozi tesztel,mégis 15 hónapot kellett rá várnom.

32+3 hetes km

2010. márc. 27. 11:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
sajnos tennyleg csak a vagyainkat jelentik , en ket eve vagyok a csodara , pozitiv teszet meg nem lattam almomban , viszont azt almodtam hogy szultem , es utanna a karjaimba fogtam a babat , de sajnos meg nem valt valora az almom ( de a remeny hal meg utoljara :)))
2010. márc. 27. 11:23
 5/8 A kérdező kommentje:

Nekem is ez a véleményem,hogy annyira szeretnék már babát, hogy ezt álmodom. De azért reménykedem;)

Pozitív hozzáállással minden elérhető!!!

2010. márc. 27. 12:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos semmit sem jelent. Legyél Te a kivétel!:)
2010. márc. 27. 12:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Én egyszer álmodtam ezt, aznap bnőm mutatta is a pozitív tesztjét.
2010. márc. 27. 12:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Én nemrég több terhességi tünetet is véltem felfedezni magamon(még nem terveztünk babát, illetve csak majd kicsit későbbre).Persze rögtön csináltam tesztet. Akkor jöttem rá hogy igazából pozitív eredményt szerettem volna (negatív lett) és már tényleg igazán szeretnék babát :)

Szóval, hogy pozitív tesztel álmodtál, főleg ha már munkálkodtok a dolgon szerintem természetes.

2010. márc. 27. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!